it's mentob

igårkväll gick ja först till evelina o hoppade lite studsmatta sen kom oscar o fredrik på sina räcermoppar, och vi åkte till trånkan (the hood 2 hänga in) och köpte godis :) sen bestämde vi oss för att åka till älta och körde dit i rääckerfart. hemma hos oscar satte vi oss ute på verandan och chilla, rökte vattenpipa och grillade schoritzos eller hur det stavas. megakorvar. sen när klockan började närma sig läggdax blev vi hemskjutsade.

idag åkte jag med min morfar och syster till haninge en sväng och åt glass och kollade lite. sen åkte jag till stan och mötte upp eve och kollade snabbt, hann bara köpa mascara deo och ett halsband. blir att åka tbx imorgon förmodligen för att kolla efter mjukisshorts, gladiatorskor, bik bok linnet osv. efter stadsbesöket åkte jag till min moster och hälsade på min sötsöta kusin. var där några timmar sen gick jag hem och tränade lite med situps och sånt shit på mitt rum i ren desperation då min mage fått för sig att den ska bli större ?! aja ikväll ska jag bara chilla hemma, ska bli jätteskönt faktiskt :) eller är jätteskönt, för klockan är "redan" halv elva o e skittrött.

tänkte på en sak när jag vandrade hem idag, och det är hur glad jag är över att ha en bästavän. det är ganska kul faktiskt, att man har massa vänner men bara en person som man väljer att ha som sin bästa vän. inte så svårt att gissa vem som är min, evelajnen såklart. mentob = Marika Evelina to=2=vi B=vår kodbokstav för massa saker :) . någon som alltid finns där, som alltid tycker exakt likadant som en, någon som lägger orden i mun på en, någon som man kan vara med dag efter dag utan att tröttna på, någon som man tar för givet varenda dag men ibland kmr o tänka på hur glad man e för att ha den. för vad vore mitt liv om min bästis försvann? vem ska jag då åka till usa och uppfylla mina drömmar med efter gymnasiet? vem ska jag då kunna prutta med utan att skämmas? :D vem ska då uppfylla ena halvan av min kropp o själ? vem ska då fixa hela biologi rapporten utan att kräva något tillbaka? :) det är najs att ha en så absolut bästa vän ska ni veta och det är inte något alla får, därför är jag glad och uppskattar att jag har en. vi är ment 2 be. mentob. och imorgon ska jag och min kära bästis chilla på stranden om det är varmt , åka in till stan och se twillight eclipse på kvällen oxå :) najsbajs.

de va allt. kraoaoaom / m

Rääcerqueeen_14

Måste bara säga att jag är pro på att köra bil och ändå har jag typ 11 månader kvar innan jag får ta körkort , lite surt :/ Idag har jag kört ända från hägenässtrand efter att ha hälsat på min sööta syssling Hilda och jag måste säga att ja är måttligt stolt över mig själv, jag tror att jag kommer bli en exeptionel förare..
Nu ska fredrik och oscar ta sina snabba moppar o rääääjjsa hit så ska vi chilla lite, kanske till och med ta ett kvällsdopp, who knows?.
För övrigt har vi gäster men ingenting jag behöver bry mig om, dom klarar sig bra utan mig... och dricker champange gör dom också -.- Min lillebror har en kompis här som ska sova över och alla vet vad det betyder? Jag kommer inte få vara ifred en sekund på hela natten.
Näää nu kommer marika vi ska hoppa studsmatta. Pusssssssssss E.
 förra året när vi hoppade! :)


sommar

hejsiiiiii, idag har ja gjort samma som igår - chillat vid sjöängen hela dagen med folk, solat o badat o bara haft de niice. får se va som händer ikv, nu blir det maaaaaaaat iaf och leka lite med min lilla kusin när han vaknar. possen!

/ m


Jag tycker att oscar linnros är grym, nu vet ni! :D

Jag har faktiskt blivit lite brunare idag och därmed lite snyggare! därför är jag nöjd trots att min mamma är arg på mig och trots att det känns som att jag inte kan andas-varför? de har ja ingen aning om .
En till sak som gör mig ganska så väldigt nöjd är att jag ska till leksand snart för att träffa min thailandsbäästisar lisa, fredrik, marcus och sebastian! Can't waiit! Sen ska jag dessutom bo några dagar hos min söta elin som har landställe i leksand och det kommer bli grymt. Sommaren bara flyger iväg och snart börjar man sitt andra år på gymnasiet, back to the real life liksom och det har jag vergkligen ingen som helst lust med.
Idag har jag gjort exakt samma saker som marika har gjort så läs det XD förutom att jag inte mötte amanda i centrum och jag har badat o emmas pool lite också :)
I morgon ska jag träffa vanessa sen ska jag nog övningköra med min underbara farmor och hälsa på min nya syssling Hilda ! :D
XOXO biiatchees! E.
 oopss fel håll...

en varm dag

tja bloggen! idag vakna ja vid elva typ, åt frukost drog på mig bikini och åkte iväg till trånkanfr att möta upp amanda. vi hade tänkt o köpa jordgubbar men det fanns det icke så då fick det bli vindruvor istället. hehe. sen drog vi till sjöängen iaf o chilla, ensamma först sen kom amandas kompisar och sen kom marcus o hans kompis och evelina o emma och erik och några av hans kompisar. så bada vi o sola o sååå, det var nojz. ikväll tror ja faktiskt att ja ska vara hemma och umgås med min morfar som varit här i två veckor nu men som ja knappt hunnit umgås något med. dii va allltTTt ciao!

/ m

tankar

sommar. nu pågår den tiden som man längtat efter under hela året, och man bara njuter. det lilla ljuset man såg under februari när det var som kallast, man visste att den här tiden skulle komma om man bara väntade tillräckligt länge. väntar på något som är kort men så underbart. livet är som allra bäst på sommaren, man mår helt bäst helt enkelt. varma dagar med sol och bad, sena kvällar med grillning och irriterande myggbett. solkysst hy och havstorkat hår. promenader hem från trångsund på natten om och om igen för att sl vägrar låta bussen gå efter kl tolv. nya minnen bildas, man hittar nya vänner, nya flörtar, man bara njuter av den underbara känslan sommaren ger en. men samtidigt blir man nästan rädd av att tiden bara flyger iväg. visst, sommaren har bara börjat, men innan man hunnit fatta det så är det höst igen. vill inte ens tänka tanken på att det kommer en höst igen. och sen vinter. usch. ska gräva ner mig när kylan kommer. vill leva i nuet föralltid! jag älskar sommar! ! !

jaja nog med filofiserande, justnu sitter jag här på mitt rum, kom hem från dalarö nyligen. ja o evelina åkte dit, skitmysigt place verkligen. vi mötte marcus och nick iaf och satt o chilla på stranden först o åt glass, sen så skjutsade marcus oss en i taget på sin moppe till nick haha o sen så lagade nick mat o så åt vi o så:) de va väl det, vi va tvugna att ta den tidiga halv tio bussen hem, men trevligt va det iaf :) imorgon blir det ner till sjöängen och träffa amanda, marcus hans kompis, sen säkert massa andra som kommer hänga där nere o schteka. de blir n0js.

pussan! / m

E.

Det är skönt och soligt i sthlm och jag pallar inte sitta inne o blogga speciellt mycket. Midsommarafton spenderade jag med vanessa, hennes familj och våra grannar. Vi var vid tyresöslott på dagen o chillade, för min och vanessas del var det spanande på toplessgrabbar som gällde. I går var jag med louise i stan och åt middag och gick på Killers, den var helt okej. Sen drog vi på en tråkig trånkan fest och var där ett tag sen drog vi hem. Jag och louise sov på hennes tomt i ett tält! hahah tuffa vi var men jag har insett att det inte är ngt för mig så festivaler kan jag ju glömma XD. Idag tränade jag med Louise och nu ska ja o marika bege oss till dalarö för att träffa nick och marcus, myysss!
Ccccuuuuu. E.


hehe

chachaaaaaaaaa bloggg1111111111111111, hemma från tre dagar ute med båten. riktigt mysigt har det varit , varit i utö biskopsöarna med mera och tog med mig lite klarare bikinilinjer hem! :) när vi kom hem messa amanda mig att det var fiest i trångsund så drog dit med emelie, louise och evelina. men vi var bara där ett tag för va tråkigt, så åkte hem sen till emelie och hämtade sovsaker åt henne o nu sitter vi här hos mig och hon ska sova här hehehehe niiice :) imorgon blir det dalarö med evelina o träffa nickdick och mackan. de blir väl trevligt, mjoaooo. det var väl allt!

ciaociciciiaoooo / m

bäästaste lillebror!

Jag har äntligen efter massa om och men lyckats byta mina trasiga skor på scorett och fått ett presentkort där på 699 kronor-grymt säger jag bara eftersom jag inte ens hade kvitto. Men har man mammsen med sig så fixar sig allting, tyckte dock lite synd om kasörskan som fick stå ut med vårat tjat, det är ju trots allt lag på att ha kvitto när man ska byta, speciellt när mina skor finns o köpa på tusen andra ställen också XD.
Har umgåts med min mammi idag, vi har legat o solat lite sen varit i farsta o kollat runt lite o handlat massa stuffs så det har varit mysigt, skulle väl egentligen träffat Sam men det blev inte så för vi hann inte :/ lite synd.
För överigt har jag haft en myskväll med familjen som man får unna sig ibland, vi kollade på Farsan och käkade popcorn ( inte jag dock, har ätit massor på öland o kan inte direkt säga att jag blivit smalare hahah nu blir de hårdträning XD ) , i slutet blev det lite sorgligt och trot eller ej så började min lillebror grina!!! är han inte för sööt, och han är bara snart 8 år gammal. Känslig pööjk det där :) Men riktigt söt är han måste jag erkänna.
Nu ska jag titta film i min säng sen sova, i morgon blir det midsommarfirande med två andra familjer o bland annat min barndomsvän Vanessa. Ha en gryym midsommar nu. PUsss.E
 



skärgårdsliv

hejsan bloggen! nu sitter jag i båten i min säng och dataan00bar mig lite, är det inte coolt att man kan vara inne på internet fastän man är mitt ute i skärgården? :) fast riktigt det är jag inte , är nämligen på utö så är rätt mkt folk här. idag har vi iaf varit ute med båten , solat och ätit ben & jerrys pinn glass GOTT var det kan jag säga! sen har vi varit här i utö på kvällen, riktigt mysigt. nu ska jag väl lägga mig snart om någon timme, finns inte så mkt här att göra direkt :p imorgon blir det ännu mer skärgårdsåkande och bad i havet, det ska jag tvinga mig själv till!

p0zz / m

Kvällsfika i staden!

Jag tänker inte skriva allt jag har gjort idag för det har marika redan gjort, annars blir det dubbel uppdatering. Men kan säga att nu ska jag, marika och oscar bege oss in till stan för lite kvällsifka och mys i ett soligt Stockholm! Puss. E


sommardag

hejsan hoppsan! idag har jag varit nere vid sjöängen med oscar, fredrik, evelina och nadine :) solat och badat hela dagen lång, och kört moppe helt själv! riktigt nice dag har det varit , en äkta sommardag. love life :) ikväll får ja se va som händer, men troligtvist in till stan. pusshej leverpastej!

/ m


gårdagens dop-outfit, hehe


Två saronger, en koja och getingnojja!

Ja det var sju år sedan vi åkte till öland första gånger och där fastnade vi, ett grymt ställe att vara på en vecka om året för att bara chilla, sola och umgås med fanny, mormor och bonus morfar. Kände mig lite sådär halvtaskig när ja skrev hur arg jag blev när mormor tjatade på oss hela tiden så jag vill passa på att säga att trots att du tjatar ibland så älskar jag dig otroligt mycket mormor! Du har alltid funnits där för mig och tagit emot mig med öppna armar oavsett vad. Du är alltid lika glad o trevligt och jag uppskattar dig jätte mycket. Pusss på dig !
Nu är jag i allafall hemma i stockholm igen efter 16 timmar bussresa fram o tbx, jättemutantspindlar, snygga kläder, en miljard myggbett, en nyans brunare hudton och en halv färdig ölandslåt.
Det var grymt roligt så länge det varade trots lite små tjafs hit o dit, men nu när jag är hemma är det också riktigt najs. Nu ska ja ta igen det jag missat och ha en awesome sommar, men först måste jag gå o lägga mig föör jag somnar snart framför datan. Godnatt så blir det en uppdatering i morgon också. E.


.

CHACHA BLOGGEN!
igåår spenderade jag min dag på ettårs kalas hos min lilla kusin som fyllde år :) stort grattis till honom :)
idag har ja varit i stan och träffat Marcus , vi gick runt en massa mest i killaffärer o han köpte kläder och så fika vi o sånt. muffins & chai, nojz :) det var mickeet trevligt, sen åkte jag hem lagade mat (stekte pyttipanna alltså...) och nu sitter jag här, skittrött. imorgon blir det dop för min kusin , ska nog ha min vita fina klänning, kavaj och klackar tror jag. de blir niice.

pusskramskumbanan!

/ m




Borgholm och en snäll Ahmed!

Idag åkte vi till Borgholm som i princip är det ända shoppingstället på hela öland men det är grymt för det finns skit mycket saker som inte finns hemma :) Nu finns säkert just mina saker som jag köpte hemma iaf men det gör väl ingenting...
Sen åt vi på robinson crusoe , någon resturang vid hamnen, mormor var väldigt noga med att den hette just robinson crusoe så jag får väl ta o skriva det här XD. Vi var där i ca sex timmar och det finns bara en shoppinggata som är typ en tredjedel så lång som drottninggatan och vi var inne i varje affär i hundra år. I en utav affärerna träffade vi gulligaste säljaren som hette Ahmed och bodde på Las palmas större delen av året, han gav oss 50% rabatt på allt vi köpte, vi blev riktiga BÄSTISAR kan jag lova!
Nu ska ja o fanny laga middag! pusss E.

Topp från Lavendel 259 :-

kommer inte ihåg vart jag köpte det , Kostade typ 500 fast vi fick den för 250 :-

Vit tunika/toppfrån B-young rea bara 50:-

Blommig klänning från Lavendel 300:-

Blomster-fucking-vandring

Idag tvingade mormor och gösta oss att gå upp klockan kvart i nio för att skynda iväg till en blomstervandring,
 - och det är ju guide med och allt det är väl skoj! sa mormor.
Men nej det var inte skoj, någonstans borde man fatta att man inte vill gå på blomstervandring när man är 17 år men nej det förstår man tydligen inte när man är 65 för då är det de roligaste som finns i hela vida vääääärlden!
Jag och fanny bestämmde oss snabbt för att stanna i bilen dom hela två timmarna och kolla på film istället eftersom att myggen till och med bet igenom leggingsen, fyfan va sura dom blev när vi sa att viiii tycker faktiskt inte att det här är roligt, ge oss bara bilnycklarna så kan ni fortsätta eran vandring så blir alla glada och nöjda.
När vi kom hem somnade vi som vanligt , det har vi gjort dom senaste dagarna (A) sen har vi inte gjort så mycket mer, skrivit en ölands låt har vi gjort också. Den är gryym säger jag bara, kanske kommer lägga upp den sen :D
Ikväll ska vi kolla på trick or treat- vi tror att den kommer vara gansak så läskig, men efter att ha kollat en skräckiis varje kväll är vi ganska härdade skulle jag tro. 
I morgon blir det Borgholm och shopping! hoppas jag hittar ngt roligt, har ju trots allt sparat pappas femhundring som han gav mig till mat och nu hade jag tänkt att shoppa upp den.
Puuuuuuuuuuuss E. 

01:36

oscar drog just hem, vi har kollat south park, asgarvat och snackat en jävla massa. love you my friend!

/ m


Byxelkroks tjatpensionärer

Idag har jag tvingats att kolla på bröllopet trots det fina vädret, mormor och gösta är bänkade i soffan och dricka mosserande vin och äter bröllops chocklad...lite sådär lagom roligt.

Känner ni ibland sådär att man verkligen bara vill få värsta utbrottet och skrika håll käften!!!!!! du har tjajtat om det där tuusen jäävla gånger nu och jag får ont i öronen. Om du säger det där en gång till tror jag att jag antingen skär av mig öronen eller skär av diiig tungan.
Fast istället sitter du där och är tyst medan det kokar inombords och du önskar verkligen av alla dina krafter att du bara för en gång får stanna allting runtomkring och bara skrika det högsta du kan bara för att få ut alla kännslor. Hah det är ungefär så jag och fanny känner justnu när det gäller våra morföräldrar. Dom tjatar, och tjatar och tjatar om samma saker och man vågar ju typ inte säga till så istället blir man fett irriterad innombords.
Kanske inte låter så farligt men en vecka med dom och man lyssnar inte på vad som säger längre utan man stänger in sig i våran egen stuga och stannar där så mycket som möjligt.

Så nu har jag skrivit av mig lite och det känns lite bättre, nu ska ja in och äta blåbärspaj för tro det eller ej så står mormor och tjatar om att hon har bakat en blåbärspaj nu, efter att hon sagt det tre gånger säger Fanny, JAAAAAAA du har sagt det. ibland måste man faktiskt göra såå... :)
Pussss. E


.

HEJ.
idag har ja varit hos min moster och hjälpt till med att fixa inför kalaset imorgon eftersom min kusin fyller ett år :) blåst ballonger o grejer, en riktig hårding!
seeen cykla ja hem, och nu kollar ja runt va som händer ikväll. ingenting såklart när man e taggad, alltid så och när man inte e taggad händer det massa -.- ska träffa oscar förmodligen iaf :)
saknar min bästis som fan!

/ m

gårdagen&dagen

tjatjatjenaa, igåååår kväll blev det bio med mandisen.
åkte in till stan o satte oss på donken där ja mötte på vanessa & emelie så satt o snacka med dom ett tag :)
sen kollade vi sex and the city - ingen besvikelse direkt men hade haft så höga förhoppningar på den. det var mycket narr av bögar & muslimer t.ex. men sen i mitten av filmen typ när dom va i öknen blev det riktigt kul eftersom samantha e så jäävla rolig med sina utbrott :D efter bion drog vi till pendeln iaf & fick vänta 20 minuter på den, och gissa vem vi stog bredviiiiiiiiid....... christoffer från paradise hotel, hade varit coolt om ja visste vem han va! hehehe, och så fick vi skrattsjuka hela vägen hem så vet inte vad folk trodde om oss xd sen prata ja massa med mackaaaan och sen somna ja! idag har jag varit i farsta med min kära vän nelly :) riktigt riktigt trevligt har det varit att ses, älskar å träffa dom man vet att man alltid kmr vara vän med hur lång tid det än går. köpte trosor, en bustier och saltvattensprej. nu är klockan sju snart, det är fezzt i skanstull ikväll.. skulle gärna gå för att träffa på söta elin men vettefan för har ont i halsen och taggad på att bara kolla film o dricka te ikväll! aja får se... hatar vädret btw, usch!

p0zZ / m

Här på öland regnar det minsan inte!

Det var lite dåligt väder på morgonen när vi blev väckta klockan 9 för att skynda ner till hamnern för att ölands färjan skulle anlända. Okej??? vem bryr sig var ungefär det jag tänkte men tydligen är det någonting värt att se när man bor i byxelkrok.
Men det var inte så mycket mer än Okej??? vem bryr sig. Det var kallt, blåsigt och gamla gubbar som spelade dragspel. Och när färjan väl kom var det typ fem pers som gick av den...
Sen cyklade jag och fanny till Valles-det ända varuhuset i byxelkrok men som vanligt hade dom ingenting annat än gott godis som vi ändå inte kunde köpa för att vi hade glömt pengar.
Sen gick vi hem och sov och har sovit i princip hela dagen och nu när vi vaknade igen så var det blåhimmel ,sol och ett evigt tjat från mormor och gösta om att vi måste ut när det är så fint väder.
Så nu sitter vi ute med datorn, ett stort framsteg!
ikväll ska våra kära morföräldrar bort så vi ska laga middag själva, kolla film och äta godis. Eftersom att vi har sovit hela dagen lär vi var vakna halva natten.
Pussss. E
 Schnyggingar

Vi tog med oss det fina vädret

Tydligen hade det varit dåligt väder på öland ända sedan förra sommaren typ...
Men nu när jag och fanny kom hit tog vi med oss det fina vädret och det är varmare än någonsin.
Ca 30 grader skulle jag tippa på att det är justnu och klockan är nästan åtta, grymt säger jag bara.
Idag vaknade vi vid tío och drog till böda sand. Det blåste lite först men sen blev det badväder och poolen var fullproppad med dumma skvättande ungar. Sen käkade vi lunch och solade lite till och blev bruna och fina, och vi tog en massa fina pool bilder också :D
Efter att ha vägrat följa med mormor och gösta på promenad till havet sitter vi nu inne i vår stuga trots detta fina väde, men strandpromenader lockar sådär lagom mycket....
Nu ska vi chilla lite i stugan sen kolla film och spela plump. Ha det bääst i Stockholm medan jag har det ännu bättre här! Ciao!. E


ni får bara massa webcam bilder nu för att vi glömt usb sladden hemma :( men de fina bilderna hamnar på FB och här på tisdag :)

nojz

tjaoooppsi bloggen, idag vaknade ja tidigt faktiskt klockan elva!! åt frukost sen gick ja ut och satte mig i solstolen på våran tomt och suttit där tills nu, klockan e halv fyra. klarare bikinilinjer har bildats, och det gillas starkt! nu ska jag duscha, äta någon middag (familjen e inte hemma så får fixa själv? :S) sen åka till monika om ja hinner o hälsa på morfar som kommit hit från polen idag. sen blir det bio , sex and the city 2 med amanda ikväll :) har ont i halsen också, satan!!

puss på livet!
/ m

life's wonderful

tjenispenis bloggis :)
igåår åt jag middag tsm med pappa i trångsund sen drog jag till västerhaninge och träffade emma <3.
seeeeen va ja hemma på kvällen och n00bade mig framför msn, ingen sömn blev det under natten heller för pratade i tele med marcus till klockan fem på morgonen haha. somnade runt sex-halv sju för det va så jävla ljust, och vaknade 12. helt död. pratade 2 timmar till och sen gick ja ut o la mig och solade :) sen åt jag ett äpple till lunch (blir ofta så på sommaren att man äter frukost skitsent, ingen lunch och sen middag sent när man kmr hem) och åkte in till stan där jag mötte på josefin. vi mötte upp min syster o hennes kompis och köpte present till min kusin som fyller 1 på söndag. sen drog vi till gamla stan, köpte ben & jerrys glass och satte oss vid hamnen. där såg vi josefins kompisar thomas fabian och fredrik så satte oss med dom och chillade, sen åkte jaaa hem kallt som fan var det på hemvägen! nu har ja börjat få ont i halsen, bara ja inte blir sjuk!! jaa det var dagen, riktigt trevlig ändå och ikväll blir det bara att sova ut efter en sömnlös natt för min del!

puzz / m

Utomlands nästan!

Kom precis hem efter en härlig dag på stranden och har blivit betydligt brunare! det gillas.
Det känns nästan som att vara utomlands när vädret är såhär, dock är havet IS kallt men vi kom i iallfall. Vi avslutade med att bada i poolen som låg lite längre upp vid stranden men blev utslängda därifrån efter 10 min för att dom skulle stänga :(
VI blev uppraggade av några från norrköping, riktigt trevliga... eller ngt. HAH.
Vi båda har glömmt usb sladd därför kommer alla bilder från stranden upp när vi kommer hem :).
Nu ska va bara fortsätta att chilla sen så blir det grill och blåbärspaj lite senare. Pussss E.


Det finns internet på Öland :O

I sju år har vi varit utan datorn på öland men nu efter alla dessa år bestämde sig fanny för att ta med sin dator hit! :) 8 timmar och massa godis senare sitter vi nu i våran egna lilla stuuuga och sjunger! Nu ska vi ta o skriva en låt och käka grillat. Pusss på er. E.


hi

heisansveisan, nu är klockan tjugo över tre. har sovit längee idag och sen åkte ja med annelie o pappa till tandläkaren. börjat få visdomständer, fyras stycken! :( och det burkar man inte få förrän i tjugoårs åldern.. f1 mog1 tjej. ska duscha äta nu osv och sen åka till västerhaninge och träffa emma tror jag.
dagenz uppdatering avklarad!
ciao

/ m

01:13

chacha blogg1, idaag har varit en trevlig dag!
blev väckt 09:15 av pappa som skulle ha kunder och blev tvungen att städa badrummet som ja alltid smutsar ner helt nyvaken. efter frukost och lite chillande drog ja o min syster ut o sprang fram o tbx till stortorps äldrecentrum, vad kan det vara - 5 km? sen kom vi hem iaf, duscha åt och segade lite fram tills två typ då jag åkte och hälsade på min kusin :) var där i några timmar och lekte med bebben, sen gick vi hem typ 4-5 km! gick direkt till evelina och satt där och prata lite, hade tänkt att bli kvar under kvällen men så messa amanda mig o fråga om ja ville hänga med till mälarhöjden. så drog dit med henne och johanna och träffade några killar därifrån. vart en hel del pinsamma tystnader men sen när vi skulle dra hem till trångsund höll nästan 2 av dom på att hänga med oss dit men ångrade sig vid södra :ppPPPpP . jaaaaoppp, sen gick vi hem från trångsund , jag kom hem, åt mackor och nu sitter jag här. that's my day!

puzZz / M 


Ölandslåten!

Traditionen säger att varje gång man sitter på bussen påväg till öland måste man lära sig en låt som man sedan spelar sönder resten av veckan och sjunger högt som fan vart man än är ända tills man aldrig vill lyssna på låten igen.
Så nu håller jag och fanny på att bestämma ölandslåt och vi har ganska olika musiksmaker x) men det blir nog bra annars får vi helt enkelt ta två!
Jag laddar ner musik och filmer som en galning och taggar inför den 8 timmar långa bussresan dit, men vi brukar sysselsätta oss jävligt bra faktiskt och korsordstidningar är ett måste.
Nu ska jag bara packa klart vilket är svårt för jag ändrar mig hela tiden -.-, sen ska jag vara med marikaaaaa.
om ja inte hinner skriva mer innan jag åker iväg så får ni ha det bääst här i stockholm medan jag har den ännu bättre på Öland! :)
Pussss. E

Förra året åt vi blåbärspaj varje dag i en vecka! det är också ett måste.

veronica maggio <3

Usch, hur kunde jag dejta det där?
Att jag trodde det skulle fungera
Det började bra, men sen efter nån dag
Försvann all hans charm och han blekna
Det var inte den första i år
och definitivt inte sista
Det brukar bubbla från start
Med spännande prat
Romantiska möten med kyssar

Men sen tröttna jag direkt
Vilken äcklig andedräkt
Hans irriterande tics
Han är royalist
Jag förtjänar faktiskt något bättre
Jag lovar, jag kan fixa vem jag vill

Aldrig nöjd, jag blir aldrig nöjd
För lång eller kort eller smal eller bred
Jag vill hitta rätt men jag ser bara fel
Aldrig nöjd, jag blir aldrig nöjd
Ingen kan vara perfekt, det kan jag förstå
Men herregud, jag kan få bättre än så

Jag har verkligen provat med allt
Jag har träffat, för fan, hela världen
Från Paris till Shangai, slitna jeans och kavaj
Jag har till och med surfat på nätet
Men jag blir aldrig nöjd, nej, jag stör mig på allt
Han skriver så fult och han sjunger så falskt
Vilken läskig mustasch, alldeles för lat
Var är hans sinne för humor?

Nej, jag hittar ingenting
Ingen groda som blir min prins
Bara genomsnittsskräp, inte tillräckligt tät
Varför ska jag nöja mig med nåt mindre,
när jag vet jag kan fixa vem jag vill?

Aldrig nöjd, jag blir aldrig nöjd
För lång eller kort eller smal eller bred
Jag vill hitta rätt men jag ser bara fel
Aldrig nöjd, jag blir aldrig nöjd
Ingen kan vara perfekt, det kan jag förstå
Men herregud, jag kan få bättre än så

Aldrig nöjd, jag blir aldrig nöjd

.

sitter bara och väntar o väntar på busskortet.
slösat pengar i helgen på bussbiljetter redan så pallar inte mer! väntat i tre hela dagar. hehe. hoppas de kmr med posten idag iaf, annars så ska ja typ springa idag hade ja tänkt sen träffa min älskade bästis innan hon drar till öland..

/ m

stan i regnet.

En kväll i regniga stockohlm med bästa vanessa, 30 åringar från hålland som raggar på mc donalds och vill bjuda på drinkar, tre fika pauser och fult hår beskriver den här kvällen på bästa sätt. Mysigt var det iallafall och ja o vanessa har bestämt att vi ska åka till new york med våra mammor i höst. Jag kommer tjata tills min mamma ger med sig eller river sönder sina öron .
I morgon ska jag packa, gymma och träffa marika. Sen bär det av till sommarstället på öland.
Pusss, E


hehe

idag har jag varit med desirée som kom hit och hängde med miiiiiiig. en hel del pratande blev det och det är verkligen det skönaste som finns att ha vänner att verkligen bara kunna prata ut med när något viktigt hänt. insett lite visdomsgrejer på senaste tiden, typ att man aldrig ska blicka bakåt bara framåt. det som har hänt har ju hänt och hör till dåtiden, och det är inget man kan ändra på. hur mkt man än vill kan inte saker som skett bli annorlunda. och hur mkt man än hatar någon så är det ingen mening att göra det eftersom att det är den personen det är fel på, och man kan själv inte göra något åt det även om man vill ändra på dens misstag åt den. som en person sa till mig igår "dom som har kärlek högst upp på sin lista är dom som blir olyckliga" och det är sant, när man letar efter kärlek och verkligen bryr sig blir man bara sårad. det är bättre att bara strunta i allt och köra sitt och så får allt bli som det blir liksom. livet går inte att planera, 90 % av allt som händer är oväntat och det är helt enkelt bara att acceptera allt som händer.

... jag vill att mitt busskort ska komma snart.. klarar mig förfan inte utan det!!!

puss! / m

Kärlek är överskattat, ibland...

Jäävla mamma som står och plingar på dörrren som en hysterisk när jag ligger o sover -.- hon hade tydligen glömt nycklarna.
Idag ska jag hänga med min farmor, hon ville träffa mig innan jag åker till öland eftersom att ja e där en vecka o kan inte vara med o fira hennes 65 års dag tyvärr.
Ikväll vet ja inte riktigt vad jag hittar på men något blir det väl skulle jag tro, annars får jag sitta och längta efter en vecka på öland tsm med min sööta låtsaskusin Fanny.

Ibland undrar jag vad det är med människor. Ena sekunden är dom snälla för att sekunden efter vara totalt tvärtom och man hoppas än en gång helt i onödan. Jag har seriöst gett upp hoppet nu, det spelar ingen roll för jag vet att du är ute ur mitt liv föralltid och jag har vetat det inners inne ett tag nu. Men ibland när man verkligen saknar en person kan man inte låta bli att hoppas, och ibland tror jag att jag hoppas mer än vad jag tillåter mig själv att göra.
Men snart skiter jag i det här eftersom att jag ändå bara blir besviken. Jag klarar mig!

Lite bilder från torsdags!



22:03

ja, det är lördagkväll men vad spelar det för roll när man e såhär jävla trött? vet inte vad det varit med mig de senaste 2 dagarna. verkligheten börjar komma ikapp mig och känner att jag måste träffa folk hela tiden, allt för att inte vara ensam.. bestämde mig för att bara vara hemma ikväll, orkade inte bio med nikola eftersom att ja inte har busskort, fest likaså. men nu kommer roila om en timme o stannar i en timme iaf så slipper jag vara ensam. hatar att vara ensam då börjar jag bara tänka på allt som man röjer undan när man är omringad av folk och har kul. men ska dock bli trevligt att träffa henne också iaf! :) hoppas jag får mitt busskort ja beställd från sl snart, känner mig helt hjälplös utan det! 

/ m 

.

tjao, idag har jag varit i stan och träffat nikola. fika på café 60 blev det och var riktigt trevligt faktiskt!
det var allt ja har o skriva för tillfället.

/ m

-.-

Jag är trött, jag har en neurotisk lillebror med tandvärk och jag har träningsångest.
Vad ska jag göra med den här lördagen?
Mamma väcker mig och säger att ja ska upp om ja ska hinna träna, men det hinner jag ändå inte så jag börjar hysteriskt göra situps i vardagsrummet följt utav halvdana armhävningar och upphopp. Jag måste åka till gymmet en gång innan jag åker till öland på tisdag. Nu låter jag som ett psykfall men det är ingenting mot min lillebror som har fått några jävla blåsor i munnen och har ont i tänderna och ligger och skriker i soffan. Min mamma gick precis till gymmet för att enligt henne slippa detta psyksjukhus :S
För övrigt ska jag på studentmotagning hos min syssling och sen förmodligen träffa Josephine innan hon åker utomlands, jag kommer sakna dig bääbis ♥
Nu ska jag städa mitt rum och sen ska jag väl börja fixa mig en aning .
Juuuste måste bara säga till Elin att den där hårgrejen fungerade och att min utväxt är betydligt ljusare.
E.

förföljda :(

chachaa bloggeeen marika häär ehehehhe.
kör lite dubbel uppdatering från gårkvällen då, blir tyvärr så när man är två som bloggar och båda vill få skriva av sig! som sagt åkte vi till skinnis och var massa folk där men inga man kände direkt. träffade dock på roila vilket var trevligt :) så vi drog till örnsberg där det var betydligt fler igenkännliga ansikten, blev skitglada när vi mötte på t.ex karro, ella och en massa andra från våran skola :) sen efter någon timme drog alla tillbaka till skinnnis och det var sjukt mkt folk där. det var en värd kväll iaf , sen drog vi oss hemåt och kom till trånkan runt kvart över två och skulle gå hem därifrån. vi var ju fyra tjejer så alltför läskigt var det inte men kunde ändå inte sluta tänka på den gången ja o eve va på väg hem o blev förföljda av en bil med en gammal gubbe i. så just när ja tänkte på det åkte det förbi en liten vit bil och vände och började köra tillbaka mot oss. var helt slut men fick sånt adrenalin och kraft så vi kuta som fan mot mossen men han följde efter oss varje gång vi stannade för att vila såg vi bilen så kuta in bland träden och ringde paulinas mamma som åkte till edbo för att hämta oss därifrån. så kuta vi som fan sista biten mot paulinas mammas bil och tänkte i mitt huvud att det var som en film och tycker alltid dom är så idiotiska som ramlar i filmer när dom verkligen inte får, tror ni inte att asfalten gick upp som en kulle och jag inte såg det och ramlade? xD hahah, skrapade upp armbåge och knä och mina leggins gick sönder :( sen fick vi skjuts hem iaf och amanda sov hos mig. var helt rädda fortf när vi låg i sängen. sen imorse vakna vi vid ett och drog alla fyra och åt på pizzerian i trångsund den drog vi till farsta o ja köpte leggins, tjocktröja, brunpuder och hårspännen. nu är jag hemma o e SKITTRÖTT, blir antingen rålis eller zinken ikväll eller att bara stanna hemma för känenr mig verkligen sliten! blir nog det sistnämnda.

pusss! / M

The big mountain!

Jag vaknade lite försent, med lite för ont i huvudet men gårdagen var grym iaf.
Det började med att vi åkte till skinnis men blev skickade till örnsberg för att tydligen var ''alla'' där, men sen slutade med att va drog till skinnis igen.
Det var mkt folk och jag träffade jätte många gammla kompisar-jätte roligt! sen var typ halva klassen där också så det var en riktigt bra skolavslutning skulle jag vilja påstå.
När amanda har lagt upp bilderna ska ja ladda upp dom här , nu ska jag, marika, amanda och paulina dra och käka pizza typ x).
E.

Sommarlov!

Det är sommarlov, livet är najs och molnen försvann tillsist. Som min käre vän redan har skrivit så hade vi skolavslutning följt utav ett awsome poolparty hos freja med den grymast klassen. Ikväll blir det skinnis med massa roligt folk, ska ta o fixa mig lite tsm med pao och sen möta upp amanda och marika. Kul för er att få läsa detta två gånger -.- sorrrii! Bilder kommer säkerligen någon annan dag.
E.

idaaag

naaaajs dag har det varit! först skolavslutning med dåligt väder och lite damp från min sida mot tre killar från skolan som ja inte känner eftersom att dom gick bakom oss o höll på att whina om att folk ska klä upp sig ba "palla ha klackskor och klä upp sig vi slutar ju bara ettan lallala" (hade klackar o klänning) så vände mig om och dampade lite hahha. var på dåligt humör under morgonen för blir så sur på mig själv hela tiden att ja haft en sån idiot till pojkvän men det dåliga humöret försvann efter skolavslutningen när alla drog till freja för poolparty med en massa solande och nya bikinilinjer! nu kom jag nyss hem , ska väl käka, fixa mig, vila lite kanske och sen ikväll blir det att möta upp eve paoo och amanda och dra till skinnis och möta alla som ska dit. de blir najs! livet w nice nu när de e sommar!

puss! / m

min dag

japp, som min bästis skrev i inlägget innan - det enda som kan göra en riktigt lycklig är ens vänner och även jag har insett idag hur mkt det betyder att ha vänner speciellt när man är ledsen. orkar inte hålla på o skriva "J" eller "du vet vem du är" utan ja tar hela sannigen så som det är eftersom att jag hatar honom, Joar. Det är för er som inte vet mitt ex nu, och jag har verkligen känt på senaste tiden att jag velat göra slut och gett vibbar av det till honom. i lördags kände jag att jag hade bestämt mig, men ville ses idag för att ta en shoppingrunda och snacka. ta det på ett schysst moget och normalt sätt. men så smsar han plötsligt o ba "jag har inga pengar o kan inte ses idag blablabla" (jo jag vet att du har pengar) vilket fick mig på pisshumör. så helt plötsligt messar han sen när ja sitter på lektion ba "jag vill göra slut, pga vissa anledningar som ja inte orkar ta upp men vi kan ju lämna allt bakom oss" blabla, bara sådär. de som läser det här kanske undrar eller tkr de e fjortis elelr whatever att skriva om det här på internet. men det är en blogg där man skriver ner det man känner, plus att jag vill att hela världen ska veta vilken idiot han är som valde den fega vägen att göra slut på. vem seriöst som är över 11 år gammal gör slut över sms? väx upp förfan! och nu skriver han ingenting, låtsas inte bry sig. ha-ha, så feg! visste att ja skulle göra slut så ville inte ses för att bli dissad. ofta han inte ens vågade träffa mig? så nu vet alla som läser, orkar inte berätta det för alla om o om igen. joar, jag hatar dig inte. jag tycker synd om dig för du är så patetisk, feg och barnslig. "jag vill göra slut" över ett sms, sen försvinner du ut ur mitt liv efter 4 månader tsm? hejdå och "tack" för att ja slösat ett halvår av mitt liv på dig. och har alltid tyckt du är en tönt det var därför jag ville ändra så mkt på dig :) . min älskade bästis evelina fanns där & var bäst som vanligt iaf, sen drog vi ner till sjöängen efter skolan. nu sitter jag hos amanda och vi ska strax iväg till kärringbadet och se vad det händer där ikväll :) imorgon är det avslutning, sen sommar och livet, det suger inte jag tänker inte deppa! livet äger som ett singel och fuck alla idioter till killar, tummen upp för alla underbara vänner!

/ M

En bra dag?

Idag har det varit en bra dag, halva dagen. Det började bra och chill utan lektioner och en lång lunch på stan men sen helt plötsligt så bah hände DET.
Jag vet att min allra bästa vän i hela världen ändå kommer skriva av sig här sen, så jag lämnar det till henne. DET förstörde dagen lite, inte för att det gör någonting för att vad som än händer kommer jag alltid finnas här för henne och det vet hon. Trots DET så verkade hon betydligt gladare när vi åkte hem tillsammans, och jag hoppas på att lite av det va min förtjänst , hihi. :)
Sen ska jag bara tala om att jag har 7 mvg och 2 vg nu när jag går ut med mina 9 första betyg i gymnasiet . Är måttligt stolt över mig själv måste jag då säga. Duktig Evelina! :)

Jag har funderat lite idag på vad som egentligen gör mig glad och kommit fram till att det verkligen är mina vänner som gör det största jobbet. Att se en vän ledsen är lika jobbigt som att själv vara ledsen, men att se en vän bli glad igen är värt varenda sekund av sorg ju! :)

Sen hade jag även hoppats på att träffa en viss person idag men nu blev det inte så -.- Men jag är nöjd ändå , att vi ens hade tänkt att träffas är ett stort steg framåt :) Nu ska jag nog bara dra till sjöängen och vara med kompisar och ha det mysigt . Puusss E.
Det blev sommarklänningen idag :)


Ment2B Faktiskt!



Näähmen va festligt! har inte ja o marika för en gångs skull tagit oss i kragen och gjort en blogg? Jo minsan det har vi, kul för er säger jag bara.
Hur ska det första blogginlägget vara då?, kort? långt? kul? tråkigt? eller kanske ska jag bara överlämna det till marika så blir det mycket lättare :)
Kan bara sammanfatta mitt liv i några meningar, Jag heter Evelina, bor i trångsund -.- går på värmdögymnasium och min bästa vän heter Marika Cederlund... Ah det va det skulle jag tro.
Kan ju börja med att slänga er rakt in i mitt liv ,så kan börja med att säga vad jag gjort i helgen.
I fredags , shieet ja kommer inte ens ihåg (A) hm... jag har....juste jag hade tacokväll och biomys med min fina Josephine vi såg Dear John och den va riktigt bra faktiskt, några tårar han jag fälla också. Men vet inte riktigt om det berodde på filmen eller på att filmen påminde mig så mycket om någonting annat som gjort mig ledsen på senaste tiden.
I lördags hade jag filmmaraton och godistjockande med mina föräldrar trot eller ej, min lillbror tältade på tomten och jag hade inget o göra...
I söndags mötte jag Linda o vi va duktiga och tränade riktigt hårt..eller något. Sen så sov jag hos henne :)
Snart är det sommaarlov! närmare bestämt på torsdag, då blir det poolparty och något annat roligt som ja inte vet än, ska bli skönt , men trots det känner jag mig tom , fast på att bra sätt utan allt pluggande, miihi kanske man inte ska erkänna egentligen. Förmodligen kommer det inte hända något roligt idag så ja skriver i morgon istället. Ni kan få en bild på mig utan smink och i min rosa mjukisdress istället GoodStart!. Pusssssssssss E.

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0