2011

För mycket att fixa, blir stressad. Nyår är ganska hysteriskt egentligen, men ack så roligt!
Ska jag ha lockigt eller rakt hår? panik!!
Klänningen är en aning för stor men kom på en smart och snygg nödlösning, festen är fixad och förhoppningsvis rolig! jag har de närmaste med mig i alla fall.
Åkte in en snabbis till stan i morse med Lindsss och köpte örhängen i sista sekund, så nu är allting fixat o klart.
Lägger in en bild på kvällen look lite senare, pussogottnyttår om 8 h och 17 min :)

It

Snart är det nyår, ett nytt år! och det ska bli det bästa. Jag och Vanessa har redan oslagbara planer.
Att bli 18 förklarar väl det mesta!
Det största problemet just nu är vad ja ska ha på mig på nyår och hos vem jag bestämmer mig för att festa.
När ska jag hinna köpa min nyårsklänning egentligen?
Mellandagsrean är bara stressande och jag får ångest när jag går in i en affär där allt lligger huller om buller, därför införskaffade jag mig inte ett skit idag. Men en femhundring fick jag av mormor som mötte upp mig i stan för att hon hade ''glömt'' att ge mig en julklapp. Söt hon är!!
Nu ska jag soooovva! och i morgon blir det jacuzziiimys hos linda. Pusss o godnatt, E

thailand

tjatjabloggen, nu javlar far det bli dags for mig o borja skriva igen! glommer o orkar inte sa latt. ar i thailand just nu, fett tjill. idag har jag badat i poolen, i havet, gatt strandpromenad, solat, legat i en hangmatta och last, atit frukt o thaimat. slappat helt enkelt. sant vi gor typ varenda dag, men sa javla mkt battre an sverige hehe. nagra dagar kvar har pa paradison, sen blir det krabi o shopping for hela julklappsslanten .D imorgon ska jag traffa jenny som ocksa kom hit igar, det kommer bli awesome!! puss pa er. saknar min bastis.

marika

Absolutely

Ett grymt avslut på kvällen igår med pulka åkning tillsammans med min bästa vän Vanessa, ska lägga upp en video från dödsåket sen.
Juldagen måste vara den mest meningslösa dagen, inget är öppet någonstans. Jag har tränat i alla fall, och snart ska jag bege mig ut i kylan, ska kolla bio :) Får se vad det blir för spontant val av film när vi kommer fram.
Ska spruta på mig min nya parfym nu och bege mig till bussen. I morgon ska jag jobba! Puss E

xmas!

Jag är nöjd med dagen trots den inte allt för perfekta julen! Mamma är så sjuk man kan bli och har sovit, gråtit , hostat, haft feber och nyst hela dagen tycker synd om henne. Influensan u know i en hel vecka nu :(! Så det blev inget jul firande hemma hos Vanessa, istället blev det en väldigt lugn och liten jul hemma.
Mycket nöjd med julklapparna pengar, parfymen jag önskat mig, en väska(som ja dock kanske ska byta), tofflor, underställ, maskara, eyeliner, nagellack, kuvertväska, bok, strumpyxor, rakhyvel plus massa blad,  hårgrejer och hudgrejer och chailattepulver :) tror inte jag glömt något nu!
Lillebror fick björnborg kallingar av mig som snabbt blev bortglömda då han fick en mobil av mamma och pappa, nu kan ja ringa min 8åriga lillebror på mobilen... borde inte vara så. Jag hade inte mobil när ja va 8!
Mamma fick en sjukt fin tröja av mig som ja förmodligen kommer använda mer än vad hon kommer, och pappa fick sina ullstrumpor. Alla är nöjda och glada. 
God jul, E

I love you

Jag har haft jullov i fem dagar och det är bättre än bäst. Jag har haft fullt upp hela veckan och mer ska det bli, men mina planer efter jul är förövrigt oplanerade. Har hängt en del med fröken hintze, och jag har dessutom hunnit med att skaffa mig ett jobb. Halva familjen har influensa, alltid mamma och bror som blir sjuka. Kul att vi inte kan åka någonstans på julafton och får stanna hemma istället...lär inte bli den roligaste julen i världshistorien.,
Idag ska åka till Enköping, min mammas kusse fyller tydligen 20 år, men mamma ska inte med utan jag får åka med min mormor och bonusmorfar.
Nu måste jag städa rummet, vill seriööst strypa min mamma just nu! Puss E. Föresten så har marika åkt till thailand...
JAaa ja höll på att slinga håret och har en otroligt fin slingmössa på mig med hår som sticker upp ur varje hål! helt sjuka bilder men fett värda!

DH is the shit

Kul att marika är aktiv!!eller inte.
Åhh jag längtar till jullovet och jag slutar redan på fredag! jag är taggad som fan på att åka pulka, baka pepparkakor, bada bubbelpool ute på julafton, fira nyår och blablalba.
Men sen får man inte glömma de fullspäckade schemat med släktkalas och julfirande överallt, lite lagom roligt.
Idag hade jag matteprov i 4 timmar, i streck.. och det var inte najs. Hoppas det gick bra. Matte c- CHECK på min to do list innan jag dör. eller på min görduintedethärharduingenframtid lista.
Nu ska jag nog sova. Godnatttt och puss, Evelina

Who is?

Jag börjar bli sådär heemsk igen! usch vad jag blir trött på mig själv, jag är ju en självständig kvinna! jag behöver icke en man. ELLER VEM FÖRSÖKER JAG INTALA? jo det behöver jag visst.
Dock är jag inte som vem som helst, jag dissar dom killarna som verkligen är taggade på mig, men vart kommer man med den taktiken liksom? Jag kanske ska ge Mr BRAT en chans och gå ut o käka med honom. Men som min mamma sa, hoppa inte i säng med honom! man vet aldrig vad som kan hända då, medan min lillebror tjuuter!- vad betyder hoppa i säng?
Nu ska jag väl gå o lägga mig, börjar ju inte sent i morgon precis. Puss och godnattttt. E
Honom skulle jag hoppaaaaa i varenda säng med om jag hade chansen...

helgen!

tjabaTJENA!! i fredags va ja med mina älskade vänner som eve redan skrivit, i lördags var jag med roila och sen plugga ja och idag har ja tränat, ätit, städat, jobbat, ätit och ska nu plugga lite innan ja lägger mig.. söndagar alltså <3 de va allt ja orka skriva hah :D PUSSIpusssnopp

Us

Jag pluggar matte på en lördags kväll, det kan inte bli bättre.
Igår var jag med mina tjejer hela kvällen och jag älskaaarree! vi hör ihop och det kommer vi alltid att göra.
Marika, Evelina, Evelina Nelly, Vanessa och Emma <3
Det spelar ingen roll om vi var på en fest på östermalm? om vi sprang omkring i stan eller om vi spenderade halva kvällen på donken, vi var tillsammans i alla fall.
I morgon är schemat fullspäckat med massa balla saker, det blir en släcktsöndag nästan, Jag ska hälsa på min bebissyssling Salma, sen ska jag på kalas hos min farbror och min kusin sen blir det matteplugg hos Elin :) Najsjisjisjaijaijabaaajjs
GOdnaatt puss hejdå toodleees! E

RSS 2.0