Bläbläblä

Jaaaaaa! jag har varit i skolan från klockan kvart över åtta till klockan fem :) nu ska jag plugga tills jag går och lägger mig. Kul liv ! Duktig tjej! bajsfysik! fittmatte! :)
Pusss. E

fail som vanligt?

att springa runt i kylan och försöka läsa en karta man inte kan läsa och leta efter kontrollen högt upp i träden för att sedan stämpla dom med en jävla stämpel har aldrig varit min grej.. hatar orientering. men nu i gymnasiet är allt mkt seriösare jämfört med hur de var i grundskolan när man bara sprang efter alla andra och lallade runt på idrotten, nu är det orienteringsTÄVLING på tisdag som ja måste vara med i eftersom ja missa orienteringen förra året, och tänkte idag på idrotten att "idag ska ja iaf ta o lära mig att läsa kartjäveln!" så jag har nån blekaste chans på tisdag, man måste springa själv. så tog mig ut i skogen med anna o filippa, vi sprang inte ens, vi gick. men istället för att lära mig kartläsning lyckades ja tappa min mobil ur fickan så fick ägna hela idottslektionen åt att leta i hela den jävla skogen efter min mobil. som ett under hitta ja den efter någon halvtimmes letande, men så går det iaf när ja ska lära mig nått som har med idrott o göra haha. en av de få sporterna ja gillar är dans iaf och det ska ja snart iväg på men först franskaplugg -.- ciahaooo / m


jag ids int!

orkar verkligen inte mer. längtar något sjukt, extremt tills man tagit studenten och har ett helt, fritt ledigt år framför sig att göra vadfan man vill. det är så sjukt mkt plugg i skolan att det är omänskligt, hur tror dom man ska hinna med allt på en gång? när det blir såhär mycket så ger jag upp, då kan jag inte fokusera på något utan förösker småplugga lite på allt vilket leder till att jag inte lär mig någonting i nått ämne. jag orkar inte mer, orkar inte med ångesten man får av att veta att jag kommer få ig på alla 3 prov jag ska ha, och att jag måste ta igen det sen samtidigt som det kommer en massa nytt. längtar,längtar,längtar. /m


<3

det här är vår blogg. och det är därför den är så jävla bäst, för att det är vår, marikas o evelinas blogg. ment to be. BÄST SÅ ÄR DE BARA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gone in september

Justnu är jag så sjukt trött på att vara jag! Allting händer alltid mig, jag har världens jävla otur och det värsta av allt är att jag inte har något val. Jag kan inte stoppa det, inte strunta i det och inte blunda för det . Det tar aldrig slut.
Jag hoppas på någon form av rättvisa . Att allting kommer nu så att jag slipper sen, för resten av mitt liv.
Det är inte roligt längre, knappt ens absurt bara otroligt orättvist och jobbigt. Jag vill gräva ner mig och komma fram i sommar. Ovärt, skevt blablabla. Jag kan säga vad som helst men det spelar ingen roll längre. Jag tänker faktiskt så. Jag börjar bli rädd för mig själv. Jag börjar bli van men jag är bara 17 år ? Knappast en livserfarenhet. Mer ett hinder på vägen eller mental påfrestning . Jag ska kämpa.
Elefanterna gav mig ingen tur den här gången.
Jag vet att jag är starka än såhär och om det här är mitt livs prövning så ska jag klara mig. Jag har ju världens finaste vänner i allfall.
Puss och godnatt . E

hejehjeh

HEJHEJHhejhejh tycker ja har blivit duktig som börjat blogga typ oftaaa igen , hoppas vi har någon läsare där ute! haha.. för de första saknar jag sommaren. men vinter och jul vore mysigt oxå. allt förutom det här blåsiga, kalla, lövfallande gråa vädret. usch. var i haninge o stan med amanda idag, myys, men så jävla läskigt när vi gick upp för trappen från plattan gick vi förbi en kvinna som såg normal ut men hon hade brytit ett ben så hon kämpade sig upp för trappen. jag o amanda prata på som vanligt och blond som amanda är böjde hon sig ner för att ta upp en femma som någon limmat fast i trappen. iaf så helt plötsligt sa den där kvinnan "you talk to mutch!!" till oss o då snabbade vi på lite på stegen uppför trappen så ba börja hon skrika typ "WHATA FUCK IS THIS?! SHUT UP!!!" med ett hjärtskärande skrik o vi blev ju så jävla rädda så vi kuta upp förö trappen... sen när vi stog o vänta på ppendeln kom de fram en skitäcklig tjock turk som kolla med ögonen i kors o sa hej till oss USCH!! vilka psykade personer det finns i vårat samhälle.... missade att få träffa min kusin som hade passats av mamma o annelie, känner mig som en hemsk kusin längtar tills ja får träffa han igen. har biologiinlämning, so text, fysik prov, matte ks, franska prov till den här veckan. orkar helt enkelt inte plugga , skite rbara i allt. orkar itne.... puss / m

Svinhäftigt

Allting känns konstigt. För det första känns det inte som att det är söndag över huvudtaget, det känns mer som att det är tisdag morgon. Det känns definitivt inte som att det var igår jag stod på pärongen klockan halv sju på morgonen efter att ha spenderat nästan en vecka i norraste norrland.
Jag har druckit glaciärvatten, jag har suttit flera hundra meter upp på ett berg och spanat ut över att vackert abisko, jag har varit nere i en gruva, jag har festat i kiruna-på en torsdag, jag har ätit renkött , jag har åkt tåg samanlagt 37 timmar och jag har sovit i en trång tågkupe på en hård träplanka.
Allt detta uppskattas mer än vad ni kan ana. Jag ångrar ingenting och jag skulle verkligen inte byta ut mina upplevelser mot någonting. Kiruna is AWSOME! Tack till Julia och hennes familj som var helt jätte grymma och till världens bästa FOJO och vååra Kirunabor!
Nu ska jag ta tag i mitt liv och möta linda för att träna och sen plugga fysik. :) Pusssss. E

hemma!!

tuffade in i stockholm central runt halvsju imorse efter många timmars resande. fick som tur skjuts hem av evelinas pappa som hämtade oss, och däckade i sängen direkt. vaknade runt halvtolv och nu sitter ja häääär, ska nog chilla hela dagen idag bara. kanske åka o shoppa lite, packa upp gigantus resväskan (som var värd att ta med sig även om den va så JÄVLA FUCKING SVINNNNNNTUNG att bära upp, ner för trappor och rulla i oändligt branta kirunabackar, då jag använde allt ja packat ner för en gångs skull) och städa och kolla tv o sovaaaa :D kanske lite plugg också :'( ussssssssch orkar inte tänka på fysik o franska prov nästa vecka . inte ens öppnat nån av böckerna. de har varit några underbara dagar i kiruna/abisko o lärt mig att uppskatta saker mer - liksom alla där uppe är så sjuuukt snälla o gästvänliga och det är så vackert med naturen o allt.. ska sluta va så stockholmig utav mig och kanske börja ta en promenad i naturen då och då..... eller inte, men iaf uppskatta saker mer och bli lika snäll som min värdfamilj va mot oss!! det har iaf varit riktigt kul o komma iväg ett tag, men även mysigt att komma hem nu. / marika


Det snöar i Kiruna!

Tiden går föörsnabbt! vi kom ju precis hit och snart ska vi hem igen. Vi hamnade hos en underbar värdfamilj i ett jättefin hus där gästvänligheten är grym. Vandringen var högt över förväntningarna och jag(evelina) fick värsta känslan när jag stod uppe på berget och blickade ut över ett väldigt orange abisko. Jag kände mig fri första gången på väldigt länge faktiskt. Jag och min mormor börjar få likannde intressen....
Marika kunde tyvärr inte dela den underbara känslan med mig då hon sket i berget och tog en liten fikatur runt ett träsk istället. Medan hon satt och kollade på fiskar som hoppade satt jag och linda flera hundra meter upp och chillade galeeeeeet! :)
Ikväll är det fest och vi är sviiiiiiiiiiiiiiintaggade, höhöhö Lokalen är bokad hela natten och vi bor tre minuter därifrån. Kan inte bli bättre. Snart kommer Julia hem och familjen bjussar på tacokväll sen bär det ut i snöovädret :) Pussss ME.



It's fucking cold

Om två timmar sitter jag på tåget påväg mot norraste norrland. 17 timmar och gissa vem som fick sovvagn medan resten av klassen fick liggvagn? JAAAG! jag ska sova i min stora bäddade säng och gåå på toa på min egen tooa medan resten får bajsa på äckeltoan och bädda sina sängar själva :)
Jag har laddat med ny musik och filmer, bättre kan inte en 17timmar lång tågresa bli. Jag är redan trött så jag hoppas att jag kan få några timmars sömn innan vi ska fjällvandra hela nästa dag och laga mat på ett stormkök -.-
Sen ska vi sova i stugor, jag hoppas inte att det bara finns dasss.... :S Men det är bättre än tält iallafall. Ska tränga ner mig bredvid linda, vi ska skeda o kolla film..
Sen ska vi bo hos några sköna kirunapeople men mkt fritid får vi inte. Vi ska intervjua, o massa roligt som ja o min grupp inte alls har förberett oss för så jag fick nu helt plötsligt ta o skriva ett mail till sametinget för att min grupp suger o inte har gjort det Vi har inte ens förberätt frågor... får sno någon annans ;)
Ja känner mig som en äkta stockholmare i min rosa mjukisdress och med min minst sagt feeeta rullväska. Som tur är kommer jag bo centralt och i hus tillsammans med marika. Awsome !
Nu ska ja fixa klart det sista o sen rusa till pendeln. Ha det bääst i varma sthlm för ja läär ju frysa ihjäl. Puss. E
åååh va bra min cam är på att tima!
köpte en ny vinterjacka igår också :) sköön varm och perfekt. från Rockn blue

we are each of us angels with only one wing and we can only fly embracing each other

Jag är hemma ikväll. Jag har verkligen längtat efter att bara få vara hemma och ta det lugnt.
Riktigt lugn kan jag dock ändå inte vara. Jag åker nämligen till Kiruna med mina kära klasskompisar på måndag och stannar tills lördag. Kul Kul men jävligt mycket att packa. Jag orkar inte.
Jag är stressad.
Mitt första matteprov är avklarat och helt ärligt kan jag säga att det faktiskt gick bra, tur att jag är bra på någonting.
Min ryggont börjar försvinna efter tisdagens missöde. Att papperskorgen skulle vara just där jag skulle gå.
Jag börjar bli sjuk.....förkyld och täppt i näsan och jag kan knappt andas när jag sover, bläää.
Jag vill flytta hemifrån. Jag och Linda kom på att det skulle vara ultimat. Ingen som vill skänka en lägenhet till oss?
Vi ska köpa varsitt sjukt bra armband, bara vi lyckas få tag på det någonstans. Vi är beredda att kriga.
Mjo annars har de inte hänt så mycket på senaste tiden. Igår samlades fojo på plattan för att ha en poäng jakt med våra grymma ettor. Festen efteråt dissade jag, linda och många andra för att stanna hemma och mysa . Jag och linda sov istället. I morse skulle vi träna men både kungsholmen och skanstull va stängt så vi drog i käkade istället. Otur, men man kan ju inte säga att vi inte försökte. Jag gick ju till och med runt i mjukisar i stan :)
Nu ska jag tagga inför 17 timmar på tåget. Måste ladda ner filmer och musik :) Pusss. E

wake me up when september ends..

.


clustret

Vi vann! och nu ska jag på efterfest. Puss E.

vi är blåvita

I morgon är det vgy mot kgy som gäller. Hedern står på spel , det är allt eller inget, vinna eller förlora...
Jag och Linda ska satsa och gå med i tåget.. får se om jag lyckas släpa med mig marika som hellre vill sova. Sen är det efterfest och skola på onsdag. Då blir det att ta nya tag och tagga inför matteprovet på fredag.
På måndag bär det av mot Abisko och Kiruna. Vi ska vandra i regnställ, kängor och ryggsäck. Otroligt glamorööst och roligt. Vi ska åka 17 timmar dit och 17 timmar tillbaka för att vandra, i minut grader!
Sen ska vi bo i Kiruna hos våran favvoklass och jag hoppas på att dom har fixat en minst lika grym fest som vi fixade för dom.
Sen kan man ju ta o shoppa på kapahl eller Lindex om man vill. Precis vad jag alltid ha velat, en shoppingtur i Kirunas två enda affärer. Vad gör man i Kiruna egentligen.
Men med en sådan attityd kommer man ingenstans. Jag är TAGGAD :)
Nu ska jag sova. Godnattt. E

Heartless

Det känns som lördag, jag vill att det ska vara lördag. Allting går så snabbt hela tiden.
Jag måste få andas.
Ju mer jag tänker efter ju mer vill jag ha någon hos mig. Nu när det regnar, när löven faller och när det blir mörkare för varje dag som går vill jag ha någon att dela det med. Jag vill inte sitta inne och räkan logaritmer...
hur ska jag klara mig igenom vintern? jag orkar inte..
Helgen har varit bra, men den har gått alldeles för snabbt. Hoffe var okej men inte mer okej än vad jag väntat mig. Det var trångt varmt och jag hade svårt att andas. Dessutom kastade polisen våra 100 kronor i den röda papperskorgen. Kvällen slutade också lite för tidigt.
Lördagen spenderade jag med finaste Linda. Filmkväll och middag fick minnen från sommar i sundbyberg att komma tillbaka.
I miss it.
Ibland är det svårt att välja rätt. Det är svårare än vad man tror. Men ibland måste man tänka med hjärnan :)
Pusss. E

när når man gränsen?

jag orkar inte mer. på riktigt, jag hatar mig själv för jag valde natur och för att jag inte kom på ideén att byta linje tidigare. eller tanken fanns där ända från första gången ja öppnade matteboken ( o då va de ändå bara matte a de handlade om) men jag har inte velat byta pga min älskade klass, och nu är det försent. eller klart ja kan byta men ja vill inte, samtidigt som ja vill. matte är inte min grej. jag hatar matte. att 1+2 uppfanns är bra för de kan behövas i vardagen, men vaFAN uppfanns logaritmer, potenser osv för och VARFÖR valde jag att lära mig det?! jag-orkar-inte!!!!!!! och visst, jag kan välja bort matte c & d som soheil sa till mig i ettan. men då är de ingen jävla idé att ja läser fysik kemi o sånt skit oxå, för ja får ändå inte naturbehöriheter till högslkolan då. alltså måste allt va så jävla komplicerat, varför kan ja inte bara vinna på lotto och slippa plugga eller jobba någonsin igen..... de känns som att min hjärna är överhettad hela tiden, jag har hela tiden nått att tänka på om de inte gälelr skolan och plugg som man måste men inte orkar göra varje dag så är det annat som har med socialt liv, vänner, kärlek, jobb osv att göra. ja som ville hitta ett jpobb, jag som ville gå den där jävla körkortskursen så ja kan börja övningsköra för en gångs skull. ja hinner inte med nått!!!!!!!!!!!! igårkväll tog ja en helt ledig kväll, inget festande, inget dra ut, ingte ens träffa någon kompis, utan jag låg bara i soffan framför tvn hela kvällen med en godisskål o gjorde bara ingenting o de va SÅ skönt!! ja minns tiderna när man va liten o inte hade nått att tänka på, man kunde göra exakt va man ville. de var underbart! alla går i skolan, jag vet och alla har de jobbigt med plugg och att kombinera det med allt annat i ens liv. men jag orkar bara inte, även om ja bara satsar på g i matte, fysik o dom där svåra ämnena så måste ja plugga som en galning vilket ja inte orkaaaaaaaaaar!!!!!!!!!!!!!!!!!!! allting, alla krav från folk runt om en staplas upp som klossar i ett högt torn som tillsist bara rasar ihop.. o ja som letade i hela jävla stan efter en snygg skinnjacka men inte hittade en enda snygg heller daaaaaah!!!! om en vecka e de kiruna oxå. wo to the fucking ho... orkar inte med det heller. va ska man göra i kiruna liksom?! de va väl de, även om inget blir bättre så känns de bättre att bara få skriva av sig. fuck allttttttttttttt / m

I'm lost here in this moment

Jag har en magont som förföljer mig , en magont som skriker jag vill inte springa cooper testet i morgon. Jag vill sitta här i min rosa mjukisdress och spela gitarr föralltid. O plötsligt på sid 37 blev matten svår o min fysiklärare är dumihuvudet och just nu exakt i denna sekund kom jag för andra gången i dag på att jag har spanska glosor.
Fuck it.
Jag är mer skoltrött en någonsin, den ambitiösa och duktiga Evelina har gått i ide jag bara sitter i gör ingenting. Nu ska jag skärpa mig. Ska lära mig hundra glosor till i morgon .....
Pusss. E

I can't see !

Jag är blind, var just hos optikern som droppade i mina ögon och nu ser ja lite sådär halvsuddigt på långtåhll och lite sådär jääättte suddigt på nära håll. Jag sitter med solglasögon ovanpå  vanliga glasögon för att kunna urskilja konturerna på dataskärmen istället för att bara skita i att sitta vid datan. Mina pupiller täcker nästan hela mitt öga och jag ser ut som en läskig docka. Min mamma har städat mitt rum men tycks inte har hittat något misstänksamt , tack gode gud.
Nu ska här skaffas linser och allting kommer bli bra, kanske ska skaffa några coola raybans när ja ändå är igång.
KEmiprovet gick bra, och med bra menar jag att jag förmodligen fick g. Tjjohoohoohohoh! jag som trodde jag led utav minhjärnakanintefattakemi sjukan. JAg borde plugga både matte och kemi men jag ser ju som sagt ingenting så det får bli av någon annan gång. Nu ska ja njuta av min blindhet. pusssssssssss glasögonormen

ekvivalenta substansmängder...

Jag har gömt den på ett bra ställe och jag får hoppas på att mina föräldrar inte bestämmer sig för att storstäda mitt rum. Jag upptäckte att efter insidenten för två helger sedan kan jag inte längre känna smaken eller lukten av någonting som ens påminner om drickan som luktar som mitt ansiktsvatten. Det kommer ta ett tag kan jag säga.
Allting är ganska chill faktiskt, när jag bestämmer mig för något är det så!
Igår när jag kom hem vid två halv tre efter en halvdan fest partade mina halvfulla föräldrar för fullt med sina ännu fullare kompisar och dom märkte knappt att jag kom hem. En snubbe hade klänning och militär hatt som han hittat i garderoben och en annan snubbe hade leopardleggings och en tunika och dansade breakdance. Dom spårar på ett lite mer sofistikerat sätt? Eller inte.
Vi har tre påsar med nötter, två påsar chips och massa godis kvar så jag är nöjd.

Tjusigt.

Jag sitter i träningsbh och taggar inför ett hårt gympass med Linda. Äntligen har tjejen köpt friskis kort. Problemet är att jag har tränat mer än ett år, hon har knappt tränat alls och hon är lika stark som mig. Snart kommer hon ju gå om mig :(
Jag börjar äntligen fatta kemin, det är ett under. Gud måste skänkt mig lite kunskap när jag sov för att igår helt plötsligt så förstod jag. Någorlunda i allafall. Nu har jag bara en del kvar att lära mig. Särbarn som jag är har jag två kemi böcker mer än alla andra -.-
Ikväll blir det fest på östermalm. Wiho. MEN mina föräldrar har också fest och alla i grannskapet vet att dom festerna brukar sluta på morgonen. Alltså kommer alla att  vara kvar när jag kommer hem inatt och därför blir det inget spårande för min del. Evelina ska ta det lilla lugna ikväll.
Nu ska jag kläää på mig. Pusss. E

en kväll på stan

cheeeeeena, vill först berätta att jag fick G på mitt KSmatte prov idag (man skulle få rätt på 3 av 4 frågor för G, vi har 3 ks o får man g på alla 3 slipper man göra gdelen på de stora provet) och har insett att det är faktiskt VÄRT att plugga typ en halvtimme per dag ist för intensiv plugg 1 dag innan. GGGGGGGG i'm the best!!! satsa gaaleeet!! ikväll har varit en myskväll, åkte in till stan med evelina vanessa och emma och vi bestämde oss för att ha klackskor allihopa för att känna oss lite fina (bondslörpar som vi är använder vi inte klackar så ofta) och jag tog mina 13 cms halvmåne klackskor och visst kände man sig lång och snygg men ..det är fanimig inte värt smärtan!!!!!!!!! jag har känt smärta av att gå runt i klackskor förut, men sånhär smärta som gjorde att mina fötter domnade bort, att varje steg var tortyr , att man bara ville sitta ner men samtidigt va tvungen på att gå rakt , inte se ansträngd ut o ändå gå snyggt va fanimig inte värt det, inte ens för kommentarerna av tjejerna vid bordet bredvid om hur snygga mina skor var. jag skulle inte kalla mig själv inte kvinna nog för jag stod ut , men om män bara visste om smärtan vi kvinnor står ut med för att se fina ut.. fett crejsyyy.. iallafall skulle vi till vapiano theplacetoeat, men tydligen tog dom leg där för dom hade bar och mindreåriga som vi är kunde vi inte komma in där då så vi gick runt på stureplan i typ en timme och letade men hittade inget så tillsist satte vi oss på ngt random place på kungsgatan o åt sushi & pitabrödgrejs. än en gång nämner jag det, mina fötter gjorde ont. sen gick vi till café 60 och fikade o hade de skitmyyyyyss sen åkte vi hem rätt tidigt halv elva typ och såklart gick inte bussen hem från trånkan men bara tanken på att gå de två kilometrarna i mina redan dödsdömda fötter fick mig att vägra så vi tog taxi vilket bara kostade ca 20 kr var , fett värt!! snart ska jag sova , imorgon blir det farsta med emma, plugga till bajskemi prov o fieest på el kvälla in östermalm! de va väl deeeeeeeeeeeee, pussbloggeeeen heheheh / m

RSS 2.0