Ibland måste man ljuga?

ibland känner jag mig så elak. Fast ibland har man inget val?...
Jag kom precis på mig själv tänka och skratta för mig själv åt killen på tuben igår. Han ville ha sin fot i taket och tvingade sin kompis att lyfta upp honom för att sedan skrika. Jag har min fot i taket!!!LALALAL!!
sen satte han sig på golvet och pratade om att han bodde i bredäng och att han o Linda bodde grannar. No offence men bredäng och mälarhöjden är inte samma sak vilket tjejen mitt emot ganska snabbt poängterade. Sen ställde han sig utanför tuben med ansiktet tryckt mot rutan och grimaserade i tre minuter innan tuben åkte igen. Sötkille...
Varför jag satt på tuben med Linda är en annan histora. Och varför tror inte mina föräldrar på mig helt plötsligt, Var jag så borta föra helgen? varför kommer den inte? blablabla A lot of questions, no answers.
Nu ska jag ringa marika, min talang står på spel. Puss. E

lala

vissa dagar mår man bara så himla awesome utan någon egentlig anledning, som idag för mig! allt känns bara supeeeeeeeeeeer, kanske var det för att solen äntligen tittade fram under dagen eller pga något annat. bra känns det iaf! det kändes t.o.m bra o plugga matte i skolan?! YEEAAH!! ingen festhelg för mig blir det heller men den ska bli awesome o mysig ändå hoppas jag , ikv ska vi vara gäster hos några och äta gott o grillat, sen ska ja passa min gullgulliggaaaa kusin !!:) imorgon ska ja kanske träffa roila på dagen eller nått och på kvällen blir det tjejmiddag med desireé och henens tjejkompisar som ja itne känner än men dom är säkert jättetrevliga! :) sen ska ja sova hos henne och på söndag blir det tennis sen kemiplugg med eve och elin. dagens bästa låt som fastnat på huvudet är do you remember med jay sean, spelas om och om igen. och dagens, eller nutidens eller va man ska säga, namn är torsgny o torskel såklart. hittade dom i almenackan men googlade och kolla på fb o finns typ ingen som heter något utav dom? :S aja mitt o eves nya namn iaf :D puss på det / marika

Theoverme?

Jag är nöjd och glad för mamma ska betala en ny höstjacka och nya skor till mig! Ibland är det bra att låta ÖVERJAGET och samvetet bestämma. Fast enligt min psykologi lärare är det inte en bra idé. . Mammas ÖVERJAG bestämde att jag ska få nya skor och en ny jacka och hon han till och med lova innan det vanliga jaget tog över .
Förövrigt ser jag fram emot en väldigt lugn helg, det kan behövas efter förra helgen...
I morgon blir det myskväll med min söta Paulina och på lördag ska jag shoppa. Jag har nämligen väldigt mycket att köpa har jag kommit på efter att hysteriskt rotat igenom min garderob.
Nu ska jag sova. Natti. E
Paulina och jag för ett tag sen

Hasta panderia....

Jag har dampat på matteboken ett antal gånger idag, ätit nötter för 42 kronor, haft ännu en psykologilektion fylld med spännande ord som sexualitet och klagat på maten jag får hemma av linas matkasse.
Mamma och pappa har bestämt att vi ska linas matkasse, dom kör hem matvaror ''ååh deeeeeet är så bra för det är ekologiskt! glöm inte det Evelina'' och recept på massor av konstiga och nyttiga saker som man först tror inte är mat. Sen visar sig vissa saker att vara gott iallfall. Sen finns det ju undantag som  som såsen med äpplen i som mamma försökte tvinga mig att äta tills jag fick skrika lååååttt mig va! vill ni tjaffsa eller? mitt liv mina regler jag vill inte äta såsen. Dom fick det tillslut till att det skulle speglas i min personlighet. Ingen aning om hur det gick till.
I morgon ska jag vara badgirl och skolka spanskan för då slutar jag kvart över 12, annars slutar jag fem. :)
Bjussar på ngn het bild. Puss. E
tycker jag såg väldigt brun ut på bilden

a day of my life

vaknade nio imorse fastän ja hade fetasovmorgon o inte börja förrän halv två, eftersom att jag skulle på arbetsintervju på ica i farsta! arbetsintervjun gick väl bra tror jag , var trevlig osv men hade svårt att svara på hennes frågor typ "beskriv dig med 5 ord" ba eeeeeeeeeeeeeeeh..... trevlig..? hahhaha.. aja får se om i'll get tha job or not. sen sega ja runt i farsta i typ 1,5 h tills ja mötte eve och vi åkte till gullmars. där köpte vi lunch på 7eleven o åt med hugo nadine fredrik och oscar. sen gick vi till skolan och hade den officiella nollningen av ettorna som bestod av tårtbakartävling. det var kult. seeen sluta skolan så ja o eve tog tvärbana o pendel hem, stannade i trångsund och mötte upp amanda vid fållan och fick tillbaka mina shorts och kavaj som jag glömde hos henne i lördags :) vi stog o snacka under en bro medans världens ösregn slog ner, vilken tur att jag inte blev blöt tänkte jag. så såklart när ja sen gick vid vägen tbx till trånkan kom såklart en bil o stänkte ner mig med vatten då, jävla idiot!! sen mötte jag upp robin i trångsund och gav honom pengarna ja va skyldig, och sen hoppa jag på el busso där jag mötte alborz o prata lite sen gick jag av på odonbacken som vanligt och gick hem, åt , duscha och niu sitter jag här haha :D kl e "redan" halv sju så blir väl bara lite pluggande idag och kanske bowling eller nått med familjen verkar det som. de va väl allt av min megaspännande dag hehe, pusi! / m

Partypooper

Jag ligger i Marikas säng och äter chips, jag har varit sugen på det hela dagen men det var precis som Erik sa det är inte ens gott trots att jag varit sugen hela dagen.
Jag vill sjunka genom jorden seriöst, vilken tur att jag och Marika alltid gör allting tillsammans. Vi har skämt ut oss totalt. Nu är det bara hoppas på att alla glömmer. När man inte vill så möter man alla man inte vill möta påväg till affären.
förlåt Amanda.
I morgon är det en ny dag, en betydligt bättre dag.
E.




fuck

Marika är långsam och jag har tråkigt. Den tjejen är aldrig i tid men jag älskar henne ändå.
Molnen börjar försvinna och jag hoppas att regnet håller sig undan, att gå ut när det regnar är nog det värsta.
Jag är för trött för att vara taggad men det brukar ordna sig med lite booze. Kvällen blir nog lyckad.

är man trött och har tråkigt så har man!


den fule och plastikoffret


min födelsedagspresent till amanda, väldigt vacker <3

riktigt skönt med en hemmakväll efter en vecka med fucking skola, har längtat tills att sova och det ska jag göra nu och länge imorgon på morgonen (eller inte för mina föräldrar kmr säkert väcka mig som vanligt... "det är sjukligt att sova bort dagen som du gör!") tagga inför imorgonkväll, måndag och skola finns inte i min hjärna just nu. den här veckan har bara varit en dröm, så ! inga läxor, inga prov, inga tidiga mornar. det är fortfarande sommarlov, great. fast nä.

puss / m

Yeah we are!

E.

Standing where you left me

Idag slutade jag och resten av fojjo klockan tjugo över elva vilket var förträffligt bra. Dessutom började jag tjugo över tio. Fina Louise lämnade mig precis och jag har planer på att stanna hemma ikväll, måste tagga till i morgon såklart.
Kanske ska göra lite matte? :O ni andra mongon som inte börjat skolan än kan ju passa på att njuta för jag har redan massor att göra. Matte, kemi, fysik, spanska och svenska. Jag älskar att gå i tvåan. Louise vaknade liksom när jag slutade idag. Åhvasegt jag vet inte vad ja ska skriva så jag struntar i det. Ha en trevlig fredagskväll dåra! :) E.


By myself

Jag har en psykologi lärare som säger liksom fem hundra gånger på en lektion, ehm tre hundra gånger och sexualitet hundra gånger. Men annars verkar han schysst.
Jag är trött på människor som inte kan prata om sina känslor. människor som man måste försöka dra allting ur utan att det fungerar. Jag är trött på att jag alltid måste säga allting som måste sägas och göra allting som måste göras. Nu skiter jag i allting.

confused

Nu ska jag försöka vända tillbaka dygnet och gå och lägga mig innan ett annars kommer jag vara helt slut på tisdag morgon. Det råkar vara så att min skola har bestämt sig föra att börja tidigare än alla andra skolor och därför börjar jag en vecka innan alla andra. Grattis till mig, mitt liv är så mycket bättre än alla andras för jag älskar ju att gå upp klockan sen och sluta klockan fem.
Jag har fikat på cafe 60 med min kära fredrik idag, riktigt skönt att prata av sig faktiskt. Jag har saknat honom massor trots att jag var sur som fan när han kom 40 min för sent och jag fick gå omkring som ett mongo ensam på stan och sätta mig på donken och äta en cheesburgare helt ensam för det var så kallt ute och jag hade inte ätit middag. Lång mening.
Jag frågade faktiskt, svaret var hmm negativt?
Igår gjorde jag någonting jag typ kanske inte borde gjort, eller något som kanske var nödvändigt? Jag vet inte, det känns fel samtidigt som det känns rätt. Måste prata med honom om det iallfall. Bjuder på en söt bild på mig och fredrik så länge. Puss. E
Det blev fler än en bild. Sööta :D loveeeeeeeeeeeeeeee uu

headache

Jag har haft ständig huvudvärk i två veckor nu, och inte nog med det så har jag dessutom fått yrsel. Enligt mamma och pappa är det på grund utav av att jag har en sån spänd nacke? låter lite långsökt. Jag blir galen snart! jag orkar inte, jag har haft ont i huvudet varenda dag i två veckor :( Jag har haft såhär förut när ja va yngre, gjorde typ hjärnröntgen för tvp två år sedan , men ingen hjärntumör då inte. förmodligen inte nu heller.
Ikväll ska jag träffa A, mysigt men lite spänt kanske. Jag hoppas att allting ska kännas som vanligt, men jag tvivlar. Jag ska iaf göra mitt bästa ;)
E.

I don't

Jag har funderat och kommit fram till att jag vill ha någon, nu.
Det är kul att vara singel men det är ingenting jämfört med känslan av att vara kär på riktigt.
Jag vill ha det som jag en gång hade men inte längre har.
Jag har väntat så länge på dom där tre orden, nu önskar jag att du inte hade sagt dom.
Varför ska allting vara så svårt?...



Back home

Jag vill bara säga att jag älskar min farmor och mormor så otroligt mycket. Ja vill att dom ska veta hur mycket jag uppskattar att dom alltid har funnits vid min sida. Jag var avundsjuk när jag var yngre på folk som hade både farmor och farfar och mormor och morfar men jag har kommit fram till att min farmor o mormor finns där tillräckligt mycket för att täcka saknaden av en farfar och morfar.Det är inte det att min farfar och morfar inte finns, dom finns bara inte i mitt liv.
Mormors och farmors kärlek räcker och blir över. Snällare människor finns inte.
Men sen händer det tråkiga grejer, och jag tror faktiskt inte riktigt att jag har förstått fören nu när det är över. Allt som du har gått igenom på senaste tiden har du fått att låta som någonting mindre och inte speciellt allvarligt. Det var inte fören mamma och pappa började oroa sig som jag faktiskt kom att tänka på hur fruktansvärt det faktiskt är, var. Du har ju alltid funnits här och jag tänkte att så kommer det ju alltid att vara...Bara tanken på att det kanske skulle bli värre fick mig att må dåligt så jag slog bort den tanken på en gång. Jag tog förgivet att du skulle bli frisk, för mig fanns det inget tänk om. Jag bara visste. Du är stark och positiv och jag visste att du skulle klara det. Jag ville heller inte göra allting värre genom att nämna det och jag sa alltid till dig att det är borta nu.
Jag hann aldrig riktigt förstå och jag ville inte tro på det.
Att du är frisk igen farmor betyder oerhört mycket för mig och för alla andra runt omkring dig! För nu vet jag att du kommer finnas vid min sida många många år till precis som det ska vara, precis som jag alltid har tänkt. Jag älskar dig farmor.

Toppen

Det är inte bra att gå på bodaborg med familjen laroussi, alla skriker o gapar så fort någon råkar nudda golvet och lampan helt plötsligt slår om till rött. Efter lite mer än två timmar har vi klarat, Hör och häpna!, två banor. Woow jag trodde inte att vi skulle suga så mycket.
Det var ganska roligt iallfall, barnslig som jag är.
Min lillebror fyller år i morgon och vi ska ut på restaurang med släkten ikväll. Mormor har satt sig på båten och kommer hit klockan halv åtta för att åka hem tidigt i morogn igen, onödigt men väldigt gulligt gjort tycker jag.
Dagens humör är lite smått chockad.
Nu ska jag sätta på mig min nya tröja och fixa mig lite, sen blir det att korka upp champangen.  Ingen aning om varför? william fyller ju bara 8 år...Grattis i förskott min lilla söötunge.
Puss. E

Sandstrand och bruna ben

Det kokar i visby. Hela dagen har vi legat bland sanddynor och badande turister för att göra det bästa av denna varma och soloiga dag. Skönt. Igår ville jag åka tillbaka till sthlm men jag hade ångrat mig big time om jag hade fått sitta på en gotlands färga hela förmiddagen. Ikväll blir det godis från godisboden, sushi och film, jag har ingen lust att gå ut ikväll igen. Samma visa varje dag, promenader längst hamnen, resturangbesök hit o dit. Jag vill bara slappa ikväll. Värmen har gjort mig helt färdig och lite smått bränd på näsan.
Nu ska jag duscha. Pussssssss. E

Det går bra nu!

Igår kväll drog jag ut med min far och min pappas kusins pojkvän, han stod på gästlistan och det var bara att låtsas som ingenting och gå förbi. Det var riktigt ballt, en av visbys hetaste klubbar och petter hade spelning. Det var riktigt mycket drag men en medelålder lite högre än vad jag föredrar xD.
Efter spelingen fick vi snacka lite med petter och jag tog en bild med honom, men jag var dock inte lika på som de tre desperata 18 åringarna som stod och skrek i publiken och ville ha signerade tröjor och bilder o hit o dit riktigt jobbiga må jag säga.
Sen när det stänge fick vi dra upp på terassen, lite VIP måste jag säga. Men vi drog hem ganska tidigt, varför? det tänker jag inte säga... :) Kul var det iallfall.
Pusss. E

Gör min dag

Jag sitter med släkten framför mig och tänker vilken tur jag har som har en sådan stor och superbra släkt, kärlek till alla dom.
Sen vill jag bara passa på att säga att jag förmodligen ska in backstage på petters konsert ikväll och träffa honom, jag hoppas att jag kommer in (A) min pappas kusins pojkvän känner honom. Nu kommer det säkert inte bli så bara för att jag skriver det men jag hoppas på det iallfall.
Sen vill jag också säga att vädret suger här men när vädret suger kan man passa på att kolla i affärer och jag har köpt tre ringar och en supersöt topp från bikbok. Jag har även besökt lummelundagrottorna med min familj, det var kallt och ganska värdelöst. Guiden pratade som min granne som är 5 år gammal, min lillebror var rädd för spindlar och gubben som stod bredvid mig luktade extremt mycket kiss. Jag föredrar affärer framför kalla grottor.
Nu ska jag smälta maten och efterrätten som jag precis tryckt i mig och sen ska jag fixa mig för ikvälll.
Pussssssss. E

nostalgi

eftersom min alskade bastis som jag saknar skrev ett smatt nostalgiskt inlagg fore mig kan jag val ocksa ta o passa pa att dela av mig utav nostalgin jag kanner nu .) befinner mig i polen, mitt andra hem. kommer bara hit ca en vecka per ar, men anda kanns allting som nar man var yngre direkt nar man kommer hit, har sa manga minnen harifran. vaxte nastintill upp har. saknar verkligen min mormor fastan hon dog for tio hela ar sen. onskar hon kunde vara har. liksom nar man ar har glommer man bort allt i sverige, all utseendefixering, allt festande, vanner, killar, aven om det ar sant man gillar o tanka o halla pa med hemma i vardagslivet sa ar det skont att komma ivag fran alla krav pa hur man ska vara hela tiden , ett tag. har leker jag och min syster som sma barn med vara kusiner som bor bredvid, vi sparkar boll, spelar poker och springer runt utan att skammas. har pratar jag polska med mamma pa stan och trivs med det. har har jag t.o.m diskat en gang! min kusin pa ett ar er supersot men stor sunder mig pa han nar han ska sla mig och skrika hela tiden. tror inte jag ar hans favorit direkt, men det ar nog for att jag ar som jag ar och far damp nar han haller pa.. man alskar han granslost! idag har jag shoppat , id mineral foundation , turkos sten ring , byxor och kofta fran zara ,en mag troja och en tubtopp. allt ar awesome snyggt .D allt ja orkar skriva for tillfallet hehe , langtar inte tills ja kmr hem for da ar det en vbecka kvar till skola... puss , m


minnen

Jag lär vara fem kilo tyngre än vad jag var igår. Jag har inte ens hunnit bli hungrig innan jag ätit igen, vi är släkten som fikar fem gånger i timmen.
Jag har vaknat, ätit, åkt iväg och drejat, ätit, kollat i affärer, fikat, träffat släkten ätit och ätit glass. Sen fick min käre far bära mig på ryggen upp för den branta backen och trapporna för jag kunde ju inte rulla uppåt.
I morgon blir det lummelunda gråttorna, coolt jag och linda som snackade om det här om dagen. Sen blir det middag med släkten ute på gården.
vid middagen idag så sa jag för första gången till mina föräldrar att jag brukar dricka, ah ja sa det ju inte frivilligt utan dom pressade fram det. Pappa skrattade och mamma skrek att det inte var roligt. Jag frågade om dom seiöst tror att jag festar utan att dricka? då skämdes dom. Lovely.
Nu ska jag nog sova faktiskt, jag blir sjukttrött här av någon konstig anledning. Jag kan slänga in en bild på mig när jag var liten, det är det ända min pappa har på sin dator.
Puss. E
åh jag saknar dig johanna :)
så söt lillebror
hahahahah sööta tjejjer
jag och hanna i turkiet :)
Jag blir helt till mig, det finns sjukt mycket bilder på min pappas dator från när jag var i den här åldern. Aw minnen.

Kulmankanhaivisby

Jag har varit i visby i sju timmar och jag vill redan hem. Jag hoppas det blir ändring på det när resten av släktenkommer i morgon. Min rumskompis heter william och är snart åtta år gammal, räcker det inte att vi delar föräldrar?
Jag ångrar att jag inte tog med en kompis hit, om det är någon som känner sig manad så är det bara att ta båten hit. Vi har en sängplats ledig i lägenheten.
Pusss. E

RSS 2.0