heartbeats

Första skoldagen, kul bloggämne! för de är verkligen inte vad alla andra coola bloggare också skriver om.
Kändes konstigt, jobbigt och konstigt nog lite stelt när det gäller vissa, men jag och hintz är tillbaka, snyggaste tjejerna på trafiket var det va? eller dom enda...
Massa ångest, projekt och äckliga saker som ska vara inlämnade innan helgen! jag vill inte, depression på väg!
kan inte en man komma och rädda mig från mörkret och kylan snart?
Jag börjar 13:15 i morgon och tänkte göra mig en riktigt stor frukost då jag inte har ett öre kvar på matkorter, kan alltså inte äta lunch i skolan :(
Jag undrar verkligen vad som förse går i vissa människor hjärnor, varför inte alla bara tänker som jag gör, som man borde göra, eller som de flesta gör?
Jag är ledsen att det blev som det blev faktiskt. Ännu mer för att det är som det är.
Det är lättare sagt än gjort- att bygga upp går långsamt men att rasera tar bara några sekunder.
E.

Öppet

Min lillebror slog mig nyss i hockeyspel och jag känner mig lite illamående efter alla chips jag har ätit, men mest av allt känner jag mig en aning depp! Jag vill inte gå till skolan på måndag, jag vill inte!
Jag skulle gått efter Mr DJs tips, vitt, kanske var därför de gick som det gick.
Igår hängde jag med jossan hela dagen, vi drog på en fest som var över förväntan. Jag trodde att det skulle vara lite halvkul men jag hade faktiskt riktigt trevligt. Undra om killen som hade gått matte a,b,c och d på ett år kommer över på chailatte snart...?
Jag undrar om det är fel på min eller hintz phone för våra samtal avbryts hela tiden. Sleepovrar hos henne i morgon så man slipper söndagsångesten!
Nu skrev HAN så det kanske blir vi fyra nästa helg i alla fall.
Nu ska jag umgås med la familia! ha en najs lördag. Puss E
Vill ha sommar! snart ska det bokas resa...

...

vi kör på manligt besök ikväll!
har haft hela tjocka släkten här idag, massa bebisar och sjuka samtal. Blev inte direkt förvånad över att en viss person hade tänkt betala sin blivande flickväns sillisar om hon inte hade nog med utfyllnad i bhn.
Jag måste föna håret nu, blött är inte hett, inte på mig. Jag lyder tipset jag fick av Mr DJ, VITT ska det va.
Have a great night, because i will. E

Jajaa

Idag är en bra dag! jag fick mvg i matte c! whoopwhoop, tönt varning! Jag och Hintze har redan firat med en fin dans i morse! Men det är en bra dag för att marika cederlund har återvänt från landet långt borta och för att jag fick träffa henne igen! Brun och fin var hon också. orättvist när man själv ser ut som en fiis!
Mina föräldrar ska boka resa till nästa jul, dom väger mellan thailand och kanarieörana, WTF, aja vill ändå inte följa med. dom lovade mig ett bidrag till min sommar resa istället :)
Det är min hårtvättsdag idag så nu måste ja hoppa in i duschen. Puss och godnatt! E


Sometimes they suck

Marika åker hem i morgon, saknar bruden galet mycket!
Jag har segat alldeles för mycket de senaste två dagarna, jag äg glad att jag och  mr jonas keller orkade pallra oss iväg till trånkan och hyra en film i alla fall! det gjorde min dag lite mer värd.
Det har varit två lite jobbiga dagar faktiskt, massa konstigheter bara.
I morgon ska jag mysa med bästa Linda så de e bäst att jag går och lägger mig nu så jag vaknar innan 1 i alla fall. Godnattt , E

at first

Coolt mitt senaste inlägg var, dålig svenska lite här och var. Jag har legat i sängen sen jag gick och la mig halv sex igår. Det ända jag har gjort är att äta kebab, tur att man har föräldrar som också var bakis idag. Gårdagen var rolig , riktigt rolig i stunden men nu i efterhand ångrar jag en aning att jag drog dit. Orsakerna tänker jag inte nämna.
Fatttar bara inte.
Jag känner mig lite smått känslig idag, har grinat som fan till ett tv program på MTV! det var en sjuhelsikes bra början på året. Bilder kommer. Puss E

Gooooddniight!

Jag är hemma nu efter en lyckad kväll! kul hade vi tillslut då det efter 00:00 kom en del människor så det blev fullt i lägenheten, sköna människor var det också!!!
Krångel med taxi och grejer, vi missade bussen och hon deckade på sängen, men det är lugnt nu är alla hemma!
Kvällen är dock mycket händelserik och det är en del som behöver diskuteras! nu ska jag sova, och jag ska sova lääängeee! nattiiisss puss E

RSS 2.0