we love the way you lie

Nu är jag hemma efter tre som borde blivit fyra nätter i mormors lägenhet, den sista blev hos linda på balkongen istället.
Allt är barbros fel.
Golvet vibbrerar, lägenheten möbleras om och vi är fem tyska turister på besök.
Men enligt mormor finns det hopp om livet, det finns alltid hopp om livet.
Om barbro skulle flytta skulle livet bli enklare, möjligtvist inte för den stackarn som får bo granne med henne, men för resten av världen.
Hon tror att hon har fått som hon vill, men operation mrs B har bara börjat. Moahahaahahah.


We are awesome

Barbro är ett omoget psykfall, hon har pratat med alla som bor i hela lägenheten och vill ringa hyresvärden
- För det är Margaretas omyndiga dotterdotter som bor i lägenheten under och väsnas så att hela golvet vibrerar( ja vi bor under henne, knappast att vi hoppar i vårat tak?).
Ja då , vi har verkligen hoppat, dansat, möblerat om och skrikit hela natten. Vi har varit snälla nog att lämna en lapp och be henne komma hit när hon upplever oss som högljuda, men hon ligger med ett glas mot golvet och lyssnar på varenda ord vi säger istället och ringer min mormor som förövrigt är på öland och säger att dom ska ringa hyresvärden. Sen säger hon att grannarna under upplever precis samma sak då vi nyss fick reda på att dom inte ens är hemma. Moget Barbro, moget.
Mormor säger i telen att hon vill flytta, sånna som barbro kan vara farliga. Hon har alltid varit lite underlig...
Nu är det krig BARBRO. Vi kommer att sätta dig dig.

She fucking hates me, and i love it!

Jag tycker att det är överdrivet roligt när kärringen över oss ringer min mormor och säger att jag och linda har stört hela natten, speciellt när hon säger att det lät som att vi var typ fem pers. Nu säger mormor att vi måste plinga på och säga förlåt -.-
Inte nog med det så försökte hon hämnas i morse, det lät som en elefant klampade omkring ovanför oss i ca 30 minuter. Mogen tant.
Jag bara älskar att bo i lägenhet.

E.L

Det är ett ständigt packande. Jag river upp kläderna ur resväskan för att sedan tvätta dom och stoppa ner dom igen. Denna gång ska jag vara borta i fyra dagar i mormors lägenhet tillsammans med Linda, det är riktigt skönt faktiskt så jag ska inte klaga på packandet. Om fem dagar åker jag till gotland i en vecka, då blir det till att packa igen.
Den manliga delen av familjen laroussi är inte hemma för tillfället så jag har umgåts med min mamma lite idag. Men nu måste jag snart lämna huset för 8 stycken 40åriga brudar ska innvardera mitt hem, inte nog med att dom kör ut mig dom ska dessutom sova i min säng. Plus att jag måste städa och ha fint i rummet bara därför. Men jah, mamma kommer ha kul iallafall. Jag vet ju precis hur hennes tjejmiddagar brukar sluta-hela grannskapet tror att det är JAG som har fest. But I don't mind, om jag har fest kanske dom tror att det är mamma som har tjejmiddag och låter mig vara ifred :)
Nu ska jag packa vidare och sen försöka ta mig härifrån, om två timmar är huset fullt med tanter och jag får tydligen inte plats.
Pusssssss. E



what does not kill you makes you stronger

Jag undrar varför allting ska vara så svårt. Varför man inte kan sluta tänka på saker som egentligen tillhör det förflutna, något som är och föralltid kommer att vara historia? eller?
När jag tänker på det blir jag ledsen inte jätte ledsen men typ nere? jag vet inte om det är du eller själva alltihopa men någonting får mig att känna mig inte allt för glad när jag pratar om det eller tänker på det.
Men det gör ingenting jag lever ju och jag är lycklig, eller jag tror det iallfall.
Problemet är att allting som gör mig ledsen nu förtiden relaterar jag till det som hände. Varför? kommer det här plåga mig hela livet, fan vad ovärt i sådana fall.
Jag har inte tänkt på det på ett tag nu. Det var jobbigt då, riktigt jobbigt men jag kom över det. Det tog inte en dag, inte en vecka, inte ens en månad men jag kom över det.
Men när någon runt mig är ledsen kan jag inte låta bli, inte för att jag vill tycka synd om mig själv eller plåga mig själv med alla tankar utan för att jag känner medkänsla och för att jag vet precis hur det känns. Jag har ju haft min period, mina gråtattacker och allting sånt och jag vet hur jobbigt det är. Och när någon nära mig är ledsen så kommer känslor tillbaka, men inte på samma sätt som då. Jag vill ju hjälpa till bara. Saker som egentligen är väldigt små kan plötsligt betyda väldigt mycket.
Nu tror jag att jag måste sätta mig ner och läsa texten igen, texten som ingen någonsin kommer få läsa, den som inte ens jag har läst sen jag sist skrev den för några månader sen. Tror att jag vågar.
Idag är det exakt tre månader sedan mitt hjärta krossades för första gången
E.

when it's going good it's going great, when it's bad it's awful

Jag blir deppig av det här  vädret...
Jag vill gräva ner mig och komma upp när det blir fint igen. Jag får ont i huvudet och mår illa av detta usla stockholmsväder. Jag hoppas att Visby kommer att vara betydligt varmare och soligare, annars tycker jag att sommaren har varit alldeles för kort.
Jag har haft ständig huvudvärk i 3 dagar nu.. Åhkej nu vet ni! Nu kan ni tycka synd om mig.
Ikväll ska jag bara stanna hemma och kolla på film medan min familj ska iväg. Men jag vill inte plåga någon med mitt dåliga humör så det är bäst att någon låser in mig här hemma. Dessutom är jag FÖR mätt, jag, oscar, hugo och marika åt nämligen på BK någon timme efter vi vaknade i morse. Vill aldrig mer äta BK känns det som.
Jag åker till gotland, visby om en vecka tillsammans med min familj och typ resten av släkten. Jag tycker helt ärligt att det ska bli ganska skönt, först ville jag inte åka utan en kompis men nu kan jag faktiskt tänka mig att bara umgås med släkten. Har knappt varit hemma på hela sommaren och mina föräldrar tjatar om hur mycket dom saknar mig här hemma. Fast klart jag vill ha en kompis med mig iallfall så jag är öppen för förslag, jag orkar bara inte anstränga mig (A). Jag lägger upp lite bilder från senaste veckan istället, jag orkar inte skriva mer.
¨






I love the way you lie.

Efter middagar på balkongen, ett oavbrutet rappande till eminem, en stökig lägenhet, soheil på balkongen mittemot, gråtfilmer och vänskap är jag nu hemma. Men jag säger bara PÅ ÅTERSEENDE mormors lägenhet och Linda, om några dagar är vi där igen.
Vi har för en gångs skull känt hur det känns att inte bo hemma, att klara sig själva. Och enligt mig klarade vi det exceptionellt, vi lagade mat och var väldigt ansvarsfulla. 
Det ända problemet skulle vara att mormors grannar tror att jag och Linda är tillsammans, bara för att vi råkade sitta och äta middag på balkongen klockan 23 med tända ljus och för att vi råkade börja storböla till en film och stå på balkongen och grina och kramas. Hmm...
Men eftersom att Killarna på balkongen mittemot med bar överkropp och som alllihopa såg ut som soheil försökte bjuda över oss på lite drinkar gör det inget om dom skulle tro det.
Vi har också haft photoshoot på stan med söta killar som ville ta bilder med oss, shoppat lite, vi har träffat vänner i vitabergsparken, solat på longholmen och  legat hemma och bara kollat på film.
Sen gillar ju Linda att kramas i sömnen också :P
Vi har försökt att lära oss i love tha way you lie med eminem utantill och snart sitter den. Hoppas inte att grannarna kommer klaga på våran skönsång. Linda glöm inte att vi ska kunna en vers iallafall till på onsdag annars blir jag besvikan på dig. Ååååååååååhkej?
Ahmen skönt har det varit iallfall, jag har träffat mina föräldrar typ 3 timmar på 10 dagar men jag klagar inte.
Nu ska jag vara hemma några dagar och sen flytta ihop med Linda några dagar till, sen åker jag till gotland.
Pussssssssssssssss. E.

dagen

tjaaaao, idag åkte ja hem till amanda vi chillade - badade i hennes sjö, solade, snackade massa och åt egenlagade ungspannkakor. sen åkte vi in till skansen på kvällen o såg på allsång med oscar :) oskar linnros i mitt hjärta! sen mötte vi hannes och niklas men hann inte vara skitmkt med dom, ska träffa dom imorgon ist tror ja :p nu ska ja sova över hos amanda för hennes föräldrar e borta så kind of bor här :) de va allt för snabbuppdateringen :D poss ! / m

Lena ben :O

Jag är trött, skulle behövt sova en aning längre. till 12 kanske. Konstigt nog så vaknar jag alltid flera gånger per natt när jag sover bredvid någon. Inatt vaknade jag på ett ganska gulligt sätt faktiskt.
Linda låg med sitt huvud på mig och jag lutade mig på henne, nästan så att någon borde tagit en bild på det.
Nu har hon duschat i snart hundra år och jag måste också in där o raka mina ben :O
Snart ska vi åka till stan. E

hemmaaa

tjaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, äntligen hemma! klockan e bara 10 men e skittrött van vid att somna den här tiden på båten då vi vaknat åtta varje morgon typ o de inte fanns n¨ått o göra på kvällarna! haha hemvägen från öland har minst sagt varit knepig, itne nog med att allt pajade på båten så pajade motorn oxå. trodde itne vi skulle komma hem , men den funkade på tomgång alltså absolut långsammaste farten, 4 knop ca 8 km/h , så vi åkte ända från söderköping till gålö i den snigelfarten. om jag blev sur, fick mina gråt o damputbrott för ja ville hem, snabbt xD men tillsist kom vi hem idag och även om de blir tråkigt ibland spec på kvällarna på en båt så har de varit en härlig semester med underbart väder och har sett massa! :) nu blir det att vara hemma 2 veckor ska bli riktigt nice , ska passa på o träffa ´vänner o ha de kul! saknar min bästis massa! men det vet hon. men snart ses vi igen :) nu ska ja upp o käka körsbär o chocklad o sen lägga mig i MIN ÄLSKADE SÄNG :d:d:dDDDD pyuss!! / m

Osis

Idag har jag och Linda myst på långholmen, linda har klagat på att hon är blek och jag har sprayat mitt hår med blondspray...coola brudar. Vi badade en gång lite snabbt och solade i några timmar på berget, riktigt skönt faktiskt. Vi käkade jordgubbar, vindruvor o kakor också, sicken bra lunch.
Vi har också hunnit åka förbi våran tbanastation, gått åt fel håll några gånger och glömt hyrfilmen hemma så vi fick gå fram och tillbaka hundraelva gånger. Vi är stammisar på ica redan. Jag tror att Linda har gått på för många A-brunnar.
När vi kom hem igen lagade vi mat själva, yäh we did! där ser du mamma, jag klarar mig själv.
Nu sitter vi o chillar framför en tv med 1,2,4,6 och det finns ingenting...förbannade pensionärer som inte vet vad en boxer är.. :P
Men ska inte klaga, jag och linda har ju en hel lägnhet för oss själva. Tack mormor.
E.

Åååååhkej

Jag och Linda har anlänt till vårat tillfälliga hem  och kommer att vara tre eller fyra nätter framöver. Mys? si, si. Har ju inte träffat henne på hela sommaren, klart jag har saknat henne!
Idag vaknade vi på Lindas balkong vid halvtolv, det var förvarmt inomhus, vi har solat, badat och släpat på resväskor.
Nu har vi kollat på en obehaglig film, tjockat oss lite och burit tunga matkassar hem från affären.
Det är dax att hoppa i säng och ställa klockan på tio, i morgon blir det sol på något mysigt ställe med picknick. Gräjt. Skulle bjussat på en fin bild om det itne var så att jag glömt usbsladden hemma, vilken supertjej jag är. Sori.
E

Yes

Idag vaknade jag klockan 12, miiicket skönt att få sova i min egen säng måste jag säga. Efter mycket letande har äntligen Oscar fixat thaa booze och kvällen kommer bli najs! Fick dock reda på att det ska vara Hawaii tema på festen. Med lite smått panik letade jag igenom båda min o mammas garderob och lyckades rota fram någonting som iallafall liknar hawaiimönster. Så jag är redo o taggad, vill ju egentligen ha med mig min bästis på festen det blir mycket roligare då! och mycket lättare att komma hem. Men jag slaggar nog hos någon :) Nu ska ja chilla lite framför tvn något jag inte gjort på länge, pusssssssssss. E.

Dålig uppdaterning

Nu är jag hemma efter en vecka i leksand och jagvet att jag har varit dålig på att uppdatera men när jag var hos Elin dissade jag datorn och var med henne istället. Jag har haft en grym vecka med sol, bad, kortspel och en del schnygga grabbs, men som man säger : Borta bra men hemma bäst.
Jag saknar Lisa som tusan, vi tror båda att det var meningen att vi skulle träffas. Inte nog med att alla tycker vi ser ut som syskon, vi gillar precis exakt samma grejor också. Jag bara längtar till att hon ska flytta hit, vilket jag kommer tvinga henne att göra! :)
Idag åkte jag bussen hem från elin själv i tre och en halv timme, icke roligt. Sen hämtade mina päron mig och vi drog direkt till några kömpisar till pappa och jag fick två nya kompisar. Emelie 4 år och hennes gosedjurshund offe. Nu är jag entligen hemma. Jag ska duscha, tvätta kläder och packa upåp innan jag får lägga ner huvudet på min sköna dunkudde. I morgon ska jag verkligen sova länge och vara hemma hela dagen något som jag inte varit på hundra år känns det som. Sen på kvällen ska jag hem till maja för hon fyller år! det ska bli awsome. Sen ska jag bo med Linda i tre nätter i min mormors lägenhet. Saknar det bruden, har inte träffat henne på hela sommaren :(.
Sen saknar jag även min bästis, kom hem säger jag bara! hon vet att jag inte klarar mig utan henne såhär länge...
Nu ska jag hoppa in i duschen, pussssssssss.E


Såhär fin fläta gjorde Elin på mig i morse. <3

öland

tjao, inte skrivit nått för inte haft tillgång till internet på öland. kom fram i fredags och åkte där ifrån idag iaf, det har varit helt marvellous! :) byxelkrok är den mysigaste hamnbyn som finns, full av schnygga boys och böda sand som vi va iväg till en dag likaså. lyckades komma dit just när det var fotbollsturnering så bara en massa fotbollslag där :d borgholm va vi iväg till en dag oxå, blev dock ingen shopping där men köpte cheap monday transparent tröja och gladiatorinspirerade sandaler i byxelkrok senare. riktiga fynd! vi tuffar på hemåt, vet inte när vi kommer hem men så snabbt som möjligt hoppas jag på! har fjällat rätt mkt :( men är ute i solen varje dag så nån slags färg har man ju fått iaf, märktes när ja jämförde min bruna arm med mammas vita ben :D blev biten av en stickfluga idag också, uschfyfansatan va det gjorde ont :( !! saknar mandisen hiehehhe, och alla andra och min älskade bästis såklart oxå. p0zz / m

Pimp.

Avslutade kvällen med myskväll och american pie med valle o chrisse, adrian fick vara med på ett hörn också. Nu sak vi sova, måste upp ''tidigt'' i morgon . Puss. E. Föresten varför skriver aldrig marika?? i miss that biiatch! <3

ELLE

Jag ligger i Lisas säng och lyssnar på när hon och Alex spelar gitarr, jag har redan gett upp. Jag suger på gitarr så är det bara. Jag är sjukt trött också, igår satt vi o badade bubbelpool med chrisse, valle och Op till ett sen duschade jag och lisa, sen dissade vi dom för att dra till Alex o o hämta lite dricka. Sen mötte vi upp chrisse, valle adrian och några till och drog ner till hamnen där det var full rulle, tydligen är det någon känd leksandsfest här nu. Alla klär ut sig till pirater och åker ut med husbåtarna och festar gärnet. Men vi kom dit lite för sent så festen höll på att avta när vi kom dit, men vi hade kul iallfall. Sen blev det ljust helt plötsligt och föräldrarna ville att v skulle hem, dock hade dom också varit ute o festat någon annan stans så dom var väl lite halvborta dom också...eller något. När vi kom hem satte vi oss i uterummet o snackade ett tag och klockan halv fem gick vi o la oss.
Idag har vi varit o badat ett tag men vädret suger typ justnu så det blir fotbolls och filmkväll med lisa och alex. Sebbe o fredde lär ju också kolla. Mina päron åker hem om tio minuter, jag ska stanna tills på fredag. Men i morgon ska jag förflytta mig till en annan del av leksand och vara med min efterlängtade Elin i fyra dagar.

Måste bara lägga till att Alex sjunger sjukt fint! :)
Pusss. E


Bubbel på tre sätt.

Jag har det grymt här i Leksand. Väldigt grymt faktiskt. Myggbett, bubbelpool, gitarr, cider och hippiehårband sammanfattar våra två senaste dagar. Sjukt skönt att komma bort från sthlm ett tag, men för tillfället så tjatar jag sönder Lisa, jag vill ju att hon ska flytta till sthlm till hösten. Skulle vara sjukt grymt om hon gjorde det, har saknat henne , vi hade ju inte träffats på 7 månader :(
Ikväll har vi ätit sushi, och vi ska bada bubbelpool, dricka lite o spela gitarr och träffa några grabbs och kolla amrican pie. Det lär bli mys.

Leksand here I come.

Om en halvtimme beger jag mig till Leksand, det ska blir riktigt najs speciellt när jag kommer att få träffa mina söta vänner från Thailand. Det var mer en ett halvår sen. Saknar dom väldigt mycket <3.
Sebbe, Lisa, Fredde o Mackan :) Ska bo hos dom i tre nätter och sen ska bästa Elin möta upp mig, hon har landställe i leksand. Sicket sammanträffande liksom att jag skulle åka dit precis när hon är där. Så jag ska vara hos henne i fyra nätter. Can't wait.
Elin lär inte ha en data så där blir det inga uppdateringar, familjen larsson borde ha det därremot.
dagens åkabil outfit.


västervik

igår kom ja nog till the heaven of snygga killar, västervik. hahha. fattar inte hur de kan samlas så många snygga killar med skitsnygga kläder i en så liten stad? och alla cyklar förbi. alla cyklar i den här staden! ska bygga mig en lådbil så ja kan köra efter som nästa gång ja kmr hit hahhahahaha. igår kväll när ja skulle sova hände det värsta som kan hända när man ligger fridfullt i sängen och nästan ska sova. jag känner något stort krypa på min arm, ser inte vad det är så smäller till och flyger upp från sängen. så ser jag en fet spindel som krypit på en arm. då får jag panik och börjar gråta. sen när jag låg där i sängen kändes det som att spindlar kröp på hela mej, usch! :( hatar dom verkligen!!!! det är aschill semester, 30 grader, justnu känns det perfekt att vara ute med båt :) vi är framme på öland ikväll eller tidigt imorgon, sen blir det stanna där några dagar och sen hem :) totally awesome hehe.

pyss / m

Sommaristheshit!

Jag är helt slut, har cyklat en mil fram o tillbax till gymmet och sen även styrketränat i 45 minuter. Jag tror äntligen att jag börjar få lite muskler faktiskt.
Jag glömde att uppdatera igår, men jag var i allafall med Josephine hela dagen, vi åt glass och badade massor. Idag gick vi upp typ runt 11, jossan drog hem och jag tränade. Nu ska jag duscha, packa och sen träffa jossan, herman och niklas, det kommer bli super. Det var en snabb uppdatering men jag har ganska bråådis . pussss. E

.

stannade till vid arkösund idag. snacka om svensk sommaridyll helt underbart fint! solat gal1, brun som en kaka ska ja va när ja kmr hem. halvvägs till öland har vi kommit på lite mer än två dagar bara, awesome!




"aldrig nöjd, jag blir aldrig nöjd, för lång eller kort eller smal eller bred jag vill hitta rätt men jag ser bara fel"

In my dreams tonight

Idag har jag umgåts med min älskade vanessa, vi fikade i stan och promenerade runt, runt, runt i flera timmar.
Efter det hämtade mamma mig och vi åkte till våra barndomskompisar på middag och jag tror banne mig att jag har en ny crush hahah! tänk att ett år kan göra så mycket.
I morgon ska jag vara med jossan, vi ska sova hos mig. Sen åker jag till leksand på fredag :). Pussssssss. E

storstadsliv?

oxelösund idag, tack gud för jag inte bor i en småstad. blir deprimerad utav att bara vara här. även om trånkan är litet så har man stan, bio, havet, andra sidan stan, alla förorter, köpcenter, grönan o oändliga möjligheter att hitta på saker o platser att åka till. här finns bara pizzerian, ica:t och biografen som tydligen visade en film i veckan. fredag halv åtta, viktig tid att hålla xD hahah. imorgon blir det vidare till söderköping, hoppas det händer mer där. eller att vi lyckar lägga till med båten breve en båt full av snygga killar iställlet för gamlingar eller småbarnsfamiljer som vi alltid har "turen" att hamna bredvid.

ciaociao / m

skärgården

hejsan bloggen, sitter på båten ute i skärgården, solen håller på att gå ner och det är helt behagligt varmt fortfarande. havet glittrar och det är bäst. har ätit massa mat och godsaker. kosan styrs mot öland, får hoppas vi kommer ditn var några år sen jag var där o ska bli riktigt mysigt faktiskt. massa barndomsminnen förknippas med den halvön som jag lärde mig utav robin att det faktiskt var bara för det går en bro till fastlandet x) har varit hemma en månad nu under sommarlovet så hunnit umgås rätt mkt med många vänner men träffat många bara 1-2 ggr, och nu är jag borta sen kommer jag tillbaka i några dagar bara sen blir det bort igen. och just nu när ja åker bort ska alla komma hem och allt ska hända såklart. menmen får verkligen ta o passa på o träffa vänner dom dagarna jag är hemma, saknar så många! men ska bli skönt att få komma bort lite i alla fall. man vet aldrig vad som kan hända! ;)

p0zz / m


knasbollar hehe

.

Har ränt runt i affärer idag med mamma, hon ville spendera lite tid med mig eftersom att jag knappt har visat mig hemma i sommar. Det var mysigt till mamma köpte en utomhussoffa som inte fick plats i bilen utan att ha bakluckan öppen så jag fick sitta i den varma bilen och vakta medan mamma fortsatte handla. Min belöning var lite godis hm.... Men jag hörde mamma prata i telen med sin kompis och vetni vad hon sa. Det är så mysigt att vara med evelina. Vi umgås nästan aldrig. Jag tror att vi ska spara lite pengar och åka till New york i höst tillsammans med Vanessa och Theres . Det skulle vara super mysigt. Så kan vi gå omkring och va lite sex and the city snygga och lyxa oss. Det ska vi nog satsa på.
Om DET är min belöning för att ha suttit i en varm bil är jag galet nöjd med dagen. Och jag gillar också att umgås med min mamma, om jag inte behöver göra det varenda dag. Någon gång ibland är faktiskt riktigt trevligt.
Så nu får ja bara hålla tummarna att vi åker, Vanessa är en utav mina bästa vänner o theres är hennes mamma och en utav min mammas bästa vänner så det skulle bli awsome. Riktigt Awsome! :D

Idag åkte min absolut bästa vän åt på havet och kommer vara ifrån mig i tre veckor. Kommer sakna dig <3 
På fredag åker jag till leksand och ska träffa lisa, fredrik, sebbe, markus och Elin. Kommer bli riktigt kalasbra! 
Pussssssss. E 

Kusinkärlek

Måste bara säga att pojken på bilden är världens gulligaste. Jag tycker om dig Sa han efter att jag lekt med honom hela dagen.
Jag tycker om dig också kusin!





en varm inomhusdag

inte ens märkt av det 30 gradiga vädret idag. bara suttit inne och packat, att det ska vara så svårt och är inte ens i närheten utav klar! sen har jag varit i farsta och köpt mjukisshorts. och sen hälsa vi på monika lukas och lilla marcus o käka grillat. ikv blir det packa klart. men datan ska med så blogguppdatering blir det hehe, hurra. hehe.


gief!

pussen / m

En fjärdedel av mig.

Grattis världens bästa pappa!! idag fyller min absolut favvopappa 44 år! Hurrraa.
Vetni, i morse ringde min farfar från typ andra sidan jorden(nästan) för att gratta min pappa. Han ringer ungefär en gång om året och det är på min pappas födelsedag vilket ändå är hans plikt att göra. Ändå blir jag lika glad varje gång jag pratar med honom och han kallar mig sin skatt, trots att jag har träffat honom typ 5 gånger i hela mitt liv. Jag känner honom inte men bandet finns ju där ändå? Han bor med sin familj i Marocko där jag aldrig ens har varit. Ett land i Afrika liksom, ja är ju förfan en fjärdedels afrikan. Hah de kan man inte tänka sig va?
När min pappa tar upp telefonen hör man pappas 9 åriga lillebror sjunga
ja må han leva på SVENSKA trots att han bara kan arabiska och franska. Jag döör så sööt han är. Jag saknar ju min familj i landetlångtborta även fast jag knappt känner dom. Alla har väl behov att typ ta reda på sitt ursprung o allt sånt, jag är ju svensk liksom, i hjärta o själ o tjofaderittan men halva jag är ju rent biologiskt inte svensk och en fjärdedel av mig, typ mitt ben iallafall har marockanskt blod som pumpar runt. Men har jag någonsin besökt marocko? nej och mitt andra ben-finland har jag varit i men inte för släktens skull inte. Jag vill vill vill vill åka till marocko i år eller nästa år. Annars åker jag själv. Min pappa är ju halvmarockan liksom han hör ju halvt hemma där men ändå vill han inte åka. Dessutom kan han varken arabiska eller franska vilket alla hans syskon kan. Påtal om han syskon så kommer dom hit nu ( alla förutom lillen som bor i marocko, dom andra bor här). Nu ska ja taggaaa. Pusss. E.

vi e galna..

hahaha, det kan inte finnas någon som e roligare än jag och evelina tillsammans. vi har alltid kul. som bara idag, evelina skulle klättra ner för stegen från båten, hålla sig i linan och hoppa över till det branta berget. när hon står med ena benet på berget och andra på stegen börjar båten glida iväg såklart tills att hon står i spagat och nästan ramlar i vattnet. då slänger hon sig på stegen som lossnar halvt och så håller hon på att ramla igen hahahha. ovanför stegen står jag och istället för att sträcka ut en hjälpande hand står jag bara där och håller på att garva ihjäl mig. garvar så mkt att jag börjar hoppa (vilket händer ofta när ja får skrattattack) och jag hoppar på en lucka på båten som pappa kmr o dampar över sen eftersom ja typ pajade den när ja hoppa xD haha. sen några timmar senare ska vi kissa i skogen, så vi går på en stig jag eve o min syster. men ja o eve pallar inte gå upp i skogen för det är brant och fästingrikt, så vi sätter oss mitt på stigen och kissar och bildar en flod hahahha, hon blir klar före mig och reser sig upp men jag som är så seg sitter kvar där och såklart ska de komma typ fem vuxna vandrandes på stigen då! ja reser mig snabbt upp, börjar desperat dra i eve om att vi ska gå åt andra hållet men där leder stigen bara längre bort, och min syster som fortfarande sitter o kissar i skogen ropar "marika vart ska ni?" ängsligt. så vi går iaf snabbt förbi folket som om inget hänt med ansiktena stirrandes neråt i marken, säger hejhej och kutar sedan till båten helt generade. hahahhhaa :D love you!

när ja läste eves tidigare inlägg om detdär med ett år slog det mig att jag knappt varit singel i en månad. typ tre veckor kanske. och redan haft lite adventures hehe :-) det är bara helt sjukt, det känns som om det gått ett halvår typ, eller iaf 3-4 månader. men det har gått tre veckor bara. eller nått sånt. för max en månad sen gick jag i skolan och var upptagen. nu är jag singel och det är sommar, så saker kan förändras! tiden går så sjukt fort men samtidigt långsamt och allt som har med skola, ex, plugg, kärlek, blabla känns så långt bort! älskar livet som de e just nu, bara ligga o chilla på en strand och umgås med sin bästis som jag gjort flitigt denna vecka eftersom vi inte kommer ses på sjukt länge snart. aja de va de haha :D carpe diem!

pisspuss /m


vår båt och bosses


eve sover?


de 2 skönheterna hehe


min syster :)


hehe


kgaalna hehe


båtliv <3 !


Kärlek på hög nivå!

Jag vet till 100% att jag aldrig kommer att hitta en vän som är lika totally awsome som Marika och jag vet att vi kommer att hålla ihop för evigt. We are ment to B right? Vi är som en person tillsammans, utan dig inget mig. Så är det bara. Vi tänker, säger och gör samma saker och det bästa av allt är att vi har exakt samma humor och att vi kan säga och göra precis ALLT med varandra. Det jag vill säga att att jag uppskattar dig till tusen och att jag älskar dig min bästis. Kommer sakna dig massor när du åker bort :( <3

Idag har vi varit ute med båten, jag och min soulmate tillsammans med hennes familj. Riktigt skönt har det varit men jag skulle dock inte smörjt in mig med solkräm. Det ångrar jag bittert för ja är inte ett dugg brunare än va ja va när ja åkte i morse. Vi har baddat, solat, sovit, ätit, solat, ätit, kissat mitt på stigen och ätit. :)

Sen vill jag bara säga att igår var det exakt ett år sedan... 2 juli 2009 blev det vi, nästan tio månader senare var det bara jag igen.  Men det känns bra, nu när det har gått ett tag ångrar jag ingenting. Jag är en självständig KVINNA! plus att vi var tydligen inte ment to B så.... Men jag måste ju säga att gillade det vi hade och jag Älskade dig. Den första pojkvännen jag älskat på riktigt. Och mitt hjärta krossades i en miljard bitar den dagen vi gick skillda vägar MEN det va ett val vi gjorde tillsammans. Ajja du läser säkert det här så.... Now you know!


Different kind of love huh?

livet

så låg vi där på gräsmattan en sommareftermiddag med solen stekandes i våra ryggar, jag evelina och oscar. och började filofisera om livet och allt därrunt. vaför lever vi människor? vi kan ju inte bara leva våra liv på jorden för att sedan dö som något meningslöst, vi måste vara en del utav något större, något enormt som vi inte kan förstå. är vi en del av ett projekt som några varelser, större än vi någonsin kan föreställa oss, bara skapat för att iaktta, såsom vi människor sätter myror i en glasburk för att sedan se vad som händer och hur de beter sig? vi använder ju bara 30 % utav vår hjärna har jag hört, tänk om vi använde 100 % hur smarta vi skulle vara då. vi kanske har flera sinnen som vi inte kan ta del utav bara för att vi inte utvecklats tillräckligt mycket. om 100, 1000, 1000000 år kanske vi utvecklats på helt andra sätt så att vi kan förstå dessa saker. det som gör oss till människor, ifrågesättningen utav vår extinens. kanske förstår vi tillsist allt som vi grubblar över - vad som finns efter rymden. för det måste ju finnas något som är större än oss små människor. kanske vi någon gång förstår hur livet uppstod, om gud finns, om man lever ett annat liv innan man föds, vad som händer efter döden. men jag tror faktiskt inte att vi kommer förstå dom här frågorna hur mycket vi än grubblar och hur mycket vi än utvecklas. de frågorna finns där för att vi människor, stora som små, rika som fattiga, smarta som dumma ska kunna ha något att fundera över och ifrågasätta. för att som många säger - "vi vet inte vad som händer efter döden eftersom att det är något mycket bättre, och skulle vi veta skulle alla bara vela dö". kanske är det så. eller kanske är det något sämre, och då vill man ju helst inte heller veta om det för då skulle man ju bara fasa döden ännu mer. men jag tror inte att man är på väg mot något sämre, jag tror bara att saker blir bättre. i mitt förra liv om det nu finns något sånt, kanske jag var en myra eller nått. vem vet vad jag blir i mitt nästa, och livet efter det. om det nu är så. och om det är det kanske våra hjärnor utvecklats tillräckligt mycket då för att vi ska kunna minnas saker från våra tidigare liv. det är en skrämmande tanke att vi aldrig kommer få veta vad som händer efter livet förrän man dör. att vi aldrig (i alla fall under den tiden som vår generation lever) kommer få veta vad som finns bortom universum, att vi aldrig kommer få veta så mycket saker utan bara måste acceptera att dom är oförståeliga. men jag märkte i alla fall denna sommareftermiddag att man kan komma fram till många olika teorier om alla dessa frågor, såsom vi gjorde. och kanske förstår vi nästan allting en dag men då kommer jorden säkert gå under så får man börja om från noll igen x) det jag vet är i alla fall att man lever i nuet, och man är en liten del av något så stort och oförståeligt. och det är k000lt!

nog med filofiserande från min sida just nu. imorgon blir det ut i skärgården med vår båt med familjen, morfar och evelina. ska bli 30 grader och helttotallyfuckingawesome!

/ m

keep looking for Mr.Right

finns han? verkar inte så!


sommarsommarsommar!

nejmentjena bloggen hehe, igår blev det på twillight på kvällen som sluta runt halv tolv så vi hann med tolv tåget hem. inte särskilt sent men som min bästis redan skrivit i inlägget innan räcker det att klockan bara är ens tio om det är mörkt ute och folktomt ( som det alltid är efter kl elva i trånkan ) för att man ska vara livrädd och nästintill skita på sig av skräck så fort det åker förbi en bil när man vandrar där själv och sårbar på den läskiga, fasade trångsundvägen. fast okej, aldrig själv har ju nästan alltid min kära bästis eller någon annan vän vid min sida men skräcken är alltid densamma! det är nästan skrattretande att vi är så rädda, men tänk om det kommer en vit skåpbil och rövar bort en. sånt kan hända, och då är det bra att vara på sin vakt och planera närmaste flyktväg var tionde meter man går. idag kommer oscar snart så ska han ja och eve typ gå ner till sjöängen o chilla bara. sen imorgon ska eve o kanske fredrik följa med ut med båten ska bli så jävla kul längtar :D:D snart öland också, naaaiaiiz!

puss på skinkan / m

Living next to the hood!

Jag slutar aldrig förvånas över hur läskigt det är att gå hem från Trångsundscentrum mitt i natten, det är precis lika kusligt varje gång. Vi går där hand i hand med alla sinnen på helspänn för att vi så snabbt som möjligt ska kunna springa in på en tomt eller upp i skogen om någon bil eller något läskigt psyko mot all förmodan skulle dyka upp från ingenstans. Sen kan man ju fråga sig om det är normalt att hoppa in i det höga gräset och ducka så fort man ser att en bil ska svänga in på gatan. Jag kan inte riktigt med ord beskriva hur snabbt mitt hjärta slår och hur mycket jag vill hem när jag ser en bil svänga in på gatan man går på. Nåja vi har haft våra anledningar till att vara rädda faktiskt, bilar som har förföljt oss på riktigt har inte precis underlättat våran sena hemfärd. Och jag vill då nämna att ALLA människor som åker i Trångsund på natten är konstiga, bilar fulla med skumma killar eller gammla bilder med äckliga gubbar. Det finns faktiskt pedofiler som åker runt här och skogås ligger 10 min härifrån så vi har våra anledningar till rädsla.
20 minuter av ren skräck är vad det är. Alla möjliga genvägar har tagits för att slippa gå på the most terrifying väg off them all, Trångsundsvägen!
Nu är jag hemma i allafall och känner mig fånig, jag ska väl inte överdriva. Men om jag hade behövt gå ensam hade jag nog varit sådär rädd, nu har jag ju Marika. Fan va ja älskar den tjejen :) Nu ska jag sova. Pussss . E.
 Dagens outfit


en liten uppdatering BA

tjotjatjena , idag åkte ja med mamma o evelina o storhandlade mat hehe. sen släppte mamma av oss i haninge c och vi knallade runt där , chillade bara och jag köpte ett skitfint linne på rea från bikbok. vitt av silke typ med massa ränder som man ser igenom så att man ser huden alltså. riktigt nice till shorts o kavaj! när ja kom hem åt ja mat, en pannkaka spenatpaj och macka. bra nu kan ni anteckna hehe. om en timme blir det iväg att se twillight som börjar halv tio, det ska bli riktigt mys och vi har laddat upp för fullt med naturgodis! :)

/ m


17 år gammal?

En sak som jag och Marika funderade på idag när vi satt på tåget är TIDEN. Vart tar den vägen egentligen?
17 år har gått och nu får jag plötslig ångest över att jag är så gammal, tant Evelina typ... Ändå har jag 3/4 kvar av livet om allting går som det borde. Finns det någon 17 års kris?
Man går 10 år i grundskolan och 3 år i gymnasiet och sen ska man dessutom gå högskola/universitet om man vill ha ett någorlunda jobb, man kämpar o kämpar termin in o termin ut för att få 10 veckor välförtjänt sommarlov per år och det är dom 10 veckorna som mitt liv känns som ett riktigt liv eller iallafall som ett riktigt VÄRT liv. Men vad är dom 10 veckorna jämfört med hur mycket tid vi lägger ner på skolan både där och hemma.
Jag blir så trött, jag orkar inte nu när jag tänker på det. Att återvända till verkligheten efter att ha levt livet i 10 veckor.
Dessutom räcker det inte med att plugga, ja måste skaffa jobb, umgås med vänner, träna, festa och kanske klämma in familjen där någonstans också. Och det värsta av allt! Jag blir inte fri fören jag är 65... men jag vill ju leva mitt liv på mina vilkor NU! inte när jag är 65 år gammal-ja gammal! Det är nu när man är ung som man vill göra allting och som man faktiskt kan göra allting.
När man är 17 ska allting vara så seriöst. Man bestämmer i princip sitt livsöde baserat på ingenting. Ingen kunskap och ingen livserfarenhet.
75% av året får min lillebror leka i skolan medan jag måste plugga som en galning för att inte faila hela min framtid, han är ute hela dagarna med sina kompisar och leker medan jag måste sitta inne o plugga. Livet är ju fett lätt när man är 7 år gammal, och när man är 65 , tiden där i mellan är det inte alls så lätt. Därför ska jag njuta extra så vääldigt mycket nu de resterande 7 veckorna av sommarlovet för sen är det back to the reality .
Om bara livet vore lika enkelt som det är justnu!
 



Tiden går så snabbt

RSS 2.0